B&B Albertsmaheerd

B&B Albertsmaheerd vlakbij Noordwolde en Bedum in Groningen Het Centrale Woldgebied in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Kerk van Noordwolde in Groningen Winkels en café's in Bedum, Groningen Het dorp Zuidwolde in Groningen Het kerkje van Westerdijkshorn in het Centrale Woldgebied van Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Schoolgebouw van Groot Wetsinge in Groningen Theeschenkerij op het Landgoed Ewsum in Middelstum, Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Landelijk overnachten vlakbij Bedum

Albertsmaheerd is een landelijk gelegen b&b vlakbij Noordwolde en het grotere Bedum. Het is een tot bed and breakfast omgevormde boerderij. Het nabij gelegen Bedum heeft een gezellig compact centrum en één van de oudere middeleeuwse kerken in de regio. Deze streek heet het Centrale Woldgebied maar het nog oudere cultuurlandschap Het Reitdiepgebied ligt op een spreekwoordelijke steenworp afstand. In de omgeving zijn ook de nodige trekpleisters. Denk aan de tientallen middeleeuwse kerken in de provincie maar ook aan historische attracties als de Menkemaborg in Uithuizen, Museum Helmantel en het beschermde dorpsgezicht van Winsum, een plaats die recent nog is gekozen als mooiste dorp van het land. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken want dat ligt relatief vlakbij.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
foto



De locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Bedum in Groningen Vakantiebestemming Onderdendam in Groningen Vakantiebestemming stad Groningen



Wandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. De Albertsmaheerd ligt in de buurt van één van die routes, een mooie rondwandeling door het Centrale Woldgebied. Zo wandelt u door het grotere Bedum en het pittoreske Westerdijkshorn.

groen vlak Wandelen in Westerdijkshorn groen vlak



Fietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. De Albertsmaheerd ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Centrale Woldgebied groen vlak
→ Terug naar het Centrale Woldgebied

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen