B&B Albertsmaheert

Kamer boeken bij B&B Albertsmaheert vlakbij Noordwolde en Bedum in Groningen Het Centrale Woldgebied in Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Kerk van Noordwolde in Groningen Winkels en café's in Bedum, Groningen Het dorp Zuidwolde in Groningen Het kerkje van Westerdijkshorn in het Centrale Woldgebied van Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Schoolgebouw van Groot Wetsinge in Groningen Theeschenkerij op het Landgoed Ewsum in Middelstum, Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Landelijk overnachten vlakbij Bedum


De Albertsmaheert is een landelijk gelegen b&b vlakbij Noordwolde en het grotere Bedum. Het is een tot bed and breakfast omgevormde boerderij. Het nabij gelegen Bedum heeft een gezellig compact centrum en één van de oudere middeleeuwse kerken in de regio. Deze streek heet het Centrale Woldgebied maar het nog oudere cultuurlandschap Het Reitdiepgebied ligt op een spreekwoordelijke steenworp afstand. In de omgeving zijn ook de nodige trekpleisters. Denk aan de tientallen middeleeuwse kerken in de provincie maar ook aan historische attracties als de Menkemaborg in Uithuizen, Museum Helmantel en het beschermde dorpsgezicht van Winsum, een plaats die recent nog is gekozen als mooiste dorp van het land. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken want dat ligt relatief vlakbij.

Eten en drinken: Uit eten gaan kan in het nabijgelegen Zuidwolde waar u kunt plaatsnemen in het authentieke eetcafé Moeke Vaatstra dat ook een mooi terras bij het water heeft. In het eveneens nabijgelegen en grotere dorp Bedum zijn nog veel meer opties. Ook treft u daar supermarkten.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Bedum in Groningen Vakantiebestemming Onderdendam in Groningen Vakantiebestemming stad GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. De Albertsmaheert ligt in de buurt van één van die routes, een mooie rondwandeling door het Centrale Woldgebied. Zo wandelt u door het grotere Bedum en het pittoreske Westerdijkshorn.

groen vlak Wandelen in Westerdijkshorn groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. De Albertsmaheert ligt aan twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in het Centrale Woldgebied groen vlak Fietsen langs boerderijen in het Reitdiepgebied en het Centrale Woldgebied

Filmpje(s)

Dit is een filmpje van de relatief nabij gelegen klokkentoren van Westerdijkshorn (begin juli 2021).


groen vlak
Terug naar:

→ Het Centrale Woldgebied

→ B&B's in Noord Groningen

→ B&B's en appartementen in een boerderij

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen