Appartement Anno 1874

Mooi straatje in het dorp Leens, Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Akkers en een kerk in het landschap de Marne in Groningen Molen en kanaal van Mensingeweer, Groningen Hunsingokanaal bij Leenstertillen in Groningen Theefabriek in Houwerzijl, Groningen Wehe-den Hoorn op het platteland van Groningen Brug van Warfhuizen in de Marne, Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Leens

Anno 1874 is een appartement met terras in het dorp Leens, onderdeel van het cultuurlandschap de Marne. Het staat pal tegenover de middeleeuwse kerk en naast een ambachtelijke cafetarie en restaurant. Leens heeft ook een historische trekpleister van beland en dat is Landgoed Verhildersum waar naast de borg ook een museumboerderij en tuinen te bezichtigen zijn. In de regio zijn ook tal van oude kerken te zien, zoals bijvoorbeeld hier in het dorp maar ook in nabijgelegen plaatsen als Ulrum, Warfhuizen, Vierhuizen en Hornhuizen. Ook het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Landschap Middag-Humsterland en de stad Groningen zijn uiteraard te bezoeken. In het geval van de stad zou u zelfs de auto kunnen laten staan en de bus pakken want die rijdt zeer frequent.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Kloosterburen in Groningen Vakantiebestemming Zoutkamp in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Leens ligt aan twee van die routes.

Wandelen in Leens Wandelen in Kloosterburen Wandelen in MensingeweerFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Leens ligt aan twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Ulrum groen vlak Fietsen in Pieterburen
→ Terug naar Leens

→ Terug naar de Marne

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen