Apartment ARDA

Appartement Arda boeken in het gehucht Polen bij Spijk, Groningen Het gehucht Polen in Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Kerk en beschermde dorpsgezicht van dorpje Spijk in Groningen Sebastiaankerk in Bierum, Groningen Boomgaard en theetschenkerij de Luingahof in Bierum, Groningen Mariakerk in het dorpje Krewerd, Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Kwekerij en Kijktuin aan de Dijk in Oudeschip, Groningen De Noordkaap op de dijk van het Hogeland in Groningen De historische Menkemaborg en het Schathoes in Uithuizen, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het uiterste noordoosten van Groningen


Apartment ARDA is een accommodatie voor twee personen in een zeer rustig stukje Groningen, namelijk in het gehucht Polen en onder de rook van de Eemshaven. U zit hier in het verre noordoosten van de provincie met in de omgeving het mooie dorpje Spijk en Oudeschip, het meest noordelijke gelegen dorp van Nederland. Daar kunt u ook de tuin bekijken van Kwekerij aan de Dijk. In de Eemshaven kunt u op de veerboot stappen naar het eiland Borkum. In deze streken vindt u weids akkerland en kleine dorpjes met middeleeuwse kerken zoals het net genoemde Spijk, Holwierde, Losdorp, Bierum en Godlinze. Historische trekpleisters zijn er ook in de weide omtrek. Denk aan het middeleeuwse stadje Appingedam en de Menkemaborg in Uithuizen.

Eten, drinken en boodschappen: in het dorpje Bierum dat hier niet al te ver vandaan ligt vindt u de Luingahof, een fruitboomgaard, boerderijwinkel en theeschenkerij. In de winkel kunt u oa. terecht voor fruit, groenten, vlees, kaas en ook cadeaupakketten waaronder borrelpakketten. In Bierum zit ook een warme bakker, tevens banketbakker waar je 's zomers ook kunt plaatsnemen op het terras voor koffie met gebak. Een bakker vindt u ook in Uithuizen: Bakkerij Marinus. Boodschappen doen in de supermarkt kan in het nabijgelegen Spijk of verder weg in oa. Uithuizermeeden, Uithuizen, Delfzijl of Appingedam. Uit eten gaan in de directe omgeving kan bijvoorbeeld bij het Mediterraanse Ristorante dell 'Arte in Godlinze, bij Restaurant Eemshaven in Losdorp, of bij verschillende restaurants in Appingedam en Uithuizen waaronder het Schathoes van de Menkemaborg. In het nabijgelegen Spijk staat bijvoorbeeld een cafetaria, evenals in Uithuizen.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Uithuizen in Groningen Vakantiebestemming Bierum in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in GroningenFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Polen ligt aan één van deze routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Oosteinde groen vlak
Terug naar:

→ Fivelingo

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen