B&B Oldenbosch

Kamer boeken bij B&B Oldenbosch vlakbij Holwierde in Groningen B&B Oldenbosch vlakbij Holwierde in Groningen Het dorpje Holwierde in Groningen Het gehucht Uiteinde in Groningen Mariakerk in het dorpje Krewerd, Groningen Sebastiaankerk in Bierum, Groningen Boomgaard en theetschenkerij de Luingahof in Bierum, Groningen Kerk en beschermde dorpsgezicht van dorpje Spijk in Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Kerk en toren van Uitwierde bij Delfzijl, Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen De dijk en zee in havenstad Delfzijl, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten vlakbij Holwierde en de zeedijk


Oldenbosch is monumentale boerderij, tevens bed and breakfast in het noordoosten van Groningen. Het is landelijk gesitueerd vlakbij het dorpje Holwierde en ook de zeedijk (Eems). Het nabijgelegen dorpje heeft één van de oudste middeleeuwse kerken van de provincie en daar zijn er meer van te zien in deze contreien. Denk ook aan de prachtige Mariakerk in het nabijgelegen Krewerd, Bierum, Losdorp, Godlinze, Spijk en nog veel meer. Op de foto ziet u ook Uiteinde, een gehucht vlakbij de dijk. Als u die weg volgt dan komt u uiteindelijk bij het fietspad over de zeedijk (naar Delfzijl). Het schilderachtige stadje Appingedam ligt ook behoorlijk in de buurt en een bezoek aan de stad Groningen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zo groot is de provincie namelijk ook niet. U zou dan eventueel de auto kunnen parkeren in Appingedam of Delfzijl en daar per trein direct naar de grote stad kunnen afreizen. Dat is een directe en frequente spoorverbinding.

Eten, drinken en boodschappen: in het nabijgelegen Bierum vindt u de Luingahof, een fruitboomgaard, boerderijwinkel en theeschenkerij. In de winkel kunt u oa. terecht voor fruit, groenten, vlees, kaas en ook cadeaupakketten waaronder borrelpakketten. In Bierum zit ook een warme bakker, tevens banketbakker waar je 's zomers ook kunt plaatsnemen op het terras voor koffie met gebak. Boodschappen doen in de supermarkt kan in het nabijgelegen Spijk of verder weg in oa. Delfzijl, Appingedam, Loppersum of Uithuizermeeden. Uit eten gaan in de directe omgeving kan bijvoorbeeld bij het Mediterraanse Ristorante dell 'Arte in Godlinze, bij Restaurant Eemshaven in Losdorp, Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd of bij verschillende restaurants in Appingedam en Delfzijl. In het nabijgelegen Spijk staat bijvoorbeeld een cafetaria.


Dit hotel komt ook voor in de Autorondreis door Noord Groningen


De locatie

In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Delfzijl in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in Groningen Vakantiebestemming Bierum in GroningenWandelroutes

Op de website staan vele wandelroutes. De b&b ligt relatief vlakbij drie van deze routes. De eerste is een flink rondje langs de mooie dorpjes in de omgeving waaronder de nabij gelegen dorpen Holwierde en Bierum, de tweede is een zeer lange wandeling tussen Delfzijl en Appingedam waarbij je ook een stuk over de zeedijk wandelt. De derde route gaat ook tussen Delfzijl en Appingedam maar dan via Marsum. Vanuit de b&b wandel je zuidwaarts over de Nansumerweg en als je bij de splitsing bent met de Marsumerweg dan ben je op de route.

Wandelen in Bierum Wandelen in Uitwierde Wandelen in Marsum

Fietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Holwierde ligt aan twee van deze routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Appingedam groen vlak Fietsen in Godlinze

Filmpje

Dit filmpje is hier vlakbij gemaakt op de zeedijk langs de Eems (begin september 2021).


groen vlak
Terug naar bestemming:

→ FivelingoTerug naar accommodaties:

→ B&B's in Noord Groningen

→ Fraaie b&b's op het Groninger platteland

→ B&B's en appartementen in een boerderij

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen