B&B Raadhuis

Bed and Breakfast Raadhuis in het dorp Kloosterburen, Groningen Restaurant in het dorp Kloosterburen, Groningen Mooie huizen in het dorpje Molenrij, Groningen Kanaal en fietspad in landschap de Marne in Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Historisch huis en b&b in Pieterburen, Groningen Het dorpje Hornhuizen in de Marne, Groningen De natuur van het Nationaal Park Lauwersmeer in Friesland Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Kloosterburen


Het Raadhuis is een bed and breakfast in het dorp Kloosterburen, gesitueerd in het cultuurlandschap de Marne. In het dorp vindt u ook een restaurant, evenals in het aangrenzende Molenrij. De meest historische gebouwen in het dorp zijn de middeleeuwse Nicolaaskerk en de 19e eeuwse Sint-Willibrorduskerk waarachter de openbaar toegankelijke Kloostertuin te zien is. In de regio zijn de nodige middeleeuwse kerken om te bezichtigen. Niet alleen hier in dit dorp maar onder andere ook in Hornhuizen, Leens, Ulrum en Pieterburen. Bezoekersattracties van formaat zijn er ook. Denk aan Landgoed Verhildersum in Leens en Zeehondencentrum Pieterburen. Ook het Nationaal Park Lauwersmeer en de stad Groningen kunt u uiteraard bezoeken.

Eten en drinken: U kunt hier in Kloosterburen uit eten gaan. In de nabijgelegen dorpen Molenrij, Pieterburen, Westernieland en Leens vindt u echter ook restaurants. In Leens kan dat bij de 'gewone cafetaria' maar ook bij de ambachtelijke cafetaria en restaurant vanLeenen. Overdag kunt u tevens terecht in Restaurant Ons Schathoes op Landgoed Verhildersum. In Pieterburen kunt u ook plaatsnemen bij de theeschenkerij bij Domies Toen of bij de Theefabriek wat verder weg in Houwerzijl.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Kloosterburen in Groningen Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Pieterburen in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Kloosterburen ligt aan één van die routes.

groen vlak Wandelen in Kloosterburen groen vlakFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Kloosterburen ligt aan één van die routes (de eerste hieronder) maar de tweede ligt ook vlakbij want die komt door het aangrenzende Molenrij. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Ulrum groen vlak Fietsen in Pieterburen
Terug naar:

→ Kloosterburen en Molenrij

→ De Marne

→ B&B's in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen