Boerderij de Diek'n

Kamer boeken bij Boerderij de Diek'n vlakbij Zeerijp in Groningen Boerderij de Diek'n vlakbij Zeerijp in Groningen Kerk en omliggende akkers van het dorpje Zeerijp in Groningen Kerk en omliggende akkers van het dorpje Zeerijp in Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Winkelstraat van het dorp Loppersum in Groningen Kerk van Eenum op de wierde van Eenum in Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Oosterwijtwerd in Fivelingo, Groningen Donatuskerk van Leermens in Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten op het Groninger platteland


Boerderij de Diek'n is een tot hotel/b&b omgevormde boerderij op het platteland van noordoost Groningen. U kunt er tweepersoonskamers boeken maar ook familiekamers voor grotere gezinnen. Het is gesitueerd vlakbij de dorpjes Zeerijp, Garsthuizen en 't Zandt. Ook het grotere wierdedorp Loppersum ligt in de buurt, evenals het prachtige middeleeuwse stadje Appingedam. In de omgeving treft u het uitgestrekte cultuurlandschap van Fivelingo met haar middeleeuwse kerken. In de directe omtrek vindt u ze behalve in Zeerijp bijvoorbeeld ook in Eenum, Loppersum, 't Zandt, Oosterwijtwerd en op nog veel meer plekken. In de directe omgeving vindt u ook Museum Helmantel in Westeremden. Een bezoek aan de stad Groningen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dat kan overigens niet met het openbaar vervoer want er stopt geen bus of trein in de buurt van de accommodatie.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Zeerijp in Groningen Vakantiebestemming Loppersum in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Boerderij de Diek'n ligt aan één van die routes. Het is een rondwandeling via de dorpen Zeerijp, Eenum, Wirdum, Loppersum, Westeremden en Garsthuizen. In het wandeloverzicht staan ook wandelingen via de nabijgelegen plaatsen Zeerijp en 't Zandt dus vanzelfsprekend zijn er in de omtrek meer wandelmogelijkheden.

groen vlak Wandelen in Zeerijp groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. De accommodaties ligt op een spreekwoordelijke steenworp afstand van één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Middelstum groen vlak
Terug naar:

→ Zeerijp

→ Fivelingo

→ Hotels en herbergen in Noord Groningen

→ B&B's en appartementen in een boerderij

© 2020-2023 — Ontdek Noord Groningen