De Horizon

Hut van de Horizon in het dorpje Molenrij, Groningen Mooie huizen in het dorpje Molenrij, Groningen Restaurant in het dorp Kloosterburen, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Kanaal en fietspad in landschap de Marne in Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Historisch huis en b&b in Pieterburen, Groningen Het dorpje Hornhuizen in de Marne, Groningen De natuur van het Nationaal Park Lauwersmeer in Friesland Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in een hut bij het water in Molenrij

De Horizon is een voormalige camping in Molenrij waar je nu hutten/chalets kunt huren. Je zit hier bij het smalle water van de Molenrijgstermaar waar je ook een kano kunt huren en kunt varen over de maren in cultuurlandschap de Marne. Op zeer korte loopafstad kunt u ook eten in een restaurant. In het nabijgelegen Kloosterburen vindt u twee kerken met achter de katholieke kerk de openbaar toegankelijke Kloostertuin. In de regio zijn de nodige middeleeuwse kerken om te bezichtigen, onder andere in Hornhuizen, Leens, Ulrum en Pieterburen. Bezoekersattracties van formaat zijn er ook. Denk aan Landgoed Verhildersum in Leens en Zeehondencentrum Pieterburen. Ook het Nationaal Park Lauwersmeer en de stad Groningen kunt u uiteraard bezoeken.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Kloosterburen in Groningen Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Pieterburen in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Molenrij ligt vlakbij één van die routes.

groen vlak Wandelen in Kloosterburen groen vlakFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Molenrij ligt aan één van die routes (de eerste hieronder) maar de tweede ligt ook vlakbij want die komt door het aangrenzende Kloosterburen. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Pieterburen groen vlak Fietsen in Ulrum
→ Terug naar Kloosterburen en Molenrij

→ Terug naar De Marne

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen