Vakantiehuis de Witrokken (max 4 personen)

Vakantiehuis de Witrokken in Groningen Pittoresk huisje en bruggetje in het dorp Warffum, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Het dorpje Den Andel in Groningen Kerk van Baflo op het Hogeland van Groningen Villa's in Usquert, Hogeland van Groningen Het dorpje Saaxumhuizen in Groningen Zeehondencentrum Pieterburen in Groningen De historische Menkemaborg in Uithuizen Noordpolderzijl aan de kust van Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Warffum

De Witrokken is vakantiehuis voor maximaal 4 personen in Warffum op Groninger Hogeland. Het dorp heeft enkele blikvangers en die zijn beiden op de dorpswierde te vinden, de grootste wierde van Groningen. Daar staat een middeleeuwse kerk en op een steenworp afstand het Openluchtmuseum het Hoogeland, een prachtige historische trekpleister. In de buurt vindt u bijvoorbeeld ook Pieterburen met haar zeehondencentrum en Domies Toen, het dorp Usquert met haar mooie villa's en Uithuizen waar u de Menkemaborg kunt bezoeken. U zit hier in het verre noorden dus de kust is ook niet ver weg. Het mooie Noordpolderzijl is dichtbij. U kunt ook de auto één of twee dagen laten staan want Warffum heeft een directe treinverbinding met zowel de stad Groningen als de Eemshaven, waar de veerboot aansluitend vertrekt naar het eiland Borkum.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Warffum in Groningen Vakantiebestemming Usquert in Groningen Vakantiebestemming Pieterburen in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Warffum ligt aan twee van die routes waarvan de eerste een rondwandeling is via het kleine Breede. De tweede gaat van a naar b, namelijk van Warffum naar Baflo via Den Andel, Saaxumhuizen en Eenrum. Na afloop neemt u de trein terug naar Warffum, een ritje van slechts 5 minuten.

Wandelen in Breede groen vlak Wandelen in SaaxumhuizenFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Warffum ligt aan twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen bij de Noordkaap groen vlak Fietsen op het Hogeland
Terug naar bestemming:

→ Het dorp Warffum

→ Het HogelandTerug naar accommodaties:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Sfeervolle vakantiehuizen en appartementen (Stad en Ommeland)

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen