Hotel aan de Singel

Kamer boeke in Hotel aan de Singel in Delfzijl, Groningen Hotel aan de Singel in Delfzijl, Groningen De dijk en zee in havenstad Delfzijl, Groningen De dijk en zee in havenstad Delfzijl, Groningen Kerk en toren van Uitwierde bij Delfzijl, Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Kerk en beschermde dorpsgezicht van dorpje Spijk in Groningen Kerk en omliggende akkers van het dorpje Zeerijp in Groningen Kerk van Eenum op de wierde van Eenum in Groningen Mariakerk in het dorpje Krewerd, Groningen Winkelstraat van het dorp Loppersum in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het havenstadje Delfzijl


Hotel aan de Singel is gesitueerd in het centrum van het havenstadje Delfzijl en daarom ook vlakbij de dijk (Eems) en de zee. Op korte loopafstand vindt u ook Theater de Molenberg. Het stadje is de grootste plaats in de noordoostelijke hoek van Groningen en ligt vlakbij het middeleeuwse Appingedam. In Delfzijl wordt ook meestal om de vijf jaar het grote maritieme evenement Delfsail georganiseerd. In de omgeving treft u het uitgestrekte cultuurlandschap van Fivelingo met haar middeleeuwse kerken. In de directe omtrek vindt u ze bijvoorbeeld in Uitwierde, Spijk, Krewerd, Holwierde en op nog veel meer plekken. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken. Als u wilt per trein want er is een directe verbinding.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Delfzijl in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in Groningen Vakantiebestemming Bierum in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Delfzijl is het beginpunt van drie van die routes. De eerste is een relatief korte route via het kleine Uitwierde naar het pittoreske Appingedam. Terug kunt u eenvoudig en snel de trein pakken. De tweede variant is daarentegen enorm lang waarbij u ook een langer stuk over de zeedijk loopt en de nodige mooie dorpjes met oude kerken kunt bekijken. De derde lijkt op de eerste maar is wat langer en gaat ook via het kleine, maar fraaie Marsum.

Wandelen in Appingedam Wandelen in Uitwierde Wandelen in MarsumFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Hotel aan de Singel ligt op één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen. Houd er rekening mee dat deze website over Noord Groningen gaat en dat het gebied ten zuiden/oosten van Delfzijl niet behandeld wordt. Daar vindt u bijvoorbeeld het mooie Termunterzijl waar u op de fiets heen zou kunnen of het gebied rondom het Schildmeer bij Overschild en Steendam.

groen vlak Fietsen in Appingedam groen vlak

Filmpje

Het filmpje is eind augustus 2021 gemaakt op het strand van Delfzijl.


groen vlak
Terug naar:

→ Delfzijl

→ Fivelingo

→ Hotels en herbergen in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen