Hotel Spoorzicht & Spa (kamers én appartementen)

Hotel Spoorzicht in Loppersum, Groningen Appartementen van Hotel Spoorzicht in Loppersum, Groningen Winkelstraat van het dorp Loppersum in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Bos en water op landgoed Ekenstein in Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen Museum Mohlmann in de stad Appingedam, Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Het dorpje Garrelsweer bij het Damsterdiep, Groningen Kerk en omliggende akkers van het dorpje Zeerijp in Groningen Kerk van Eenum op de wierde van Eenum in Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Loppersum

Hotel Spoorzicht is een fraai, historisch hotel met spafaciliteiten in het dorp Loppersum. Zoals de naam al aangeeft ligt het vlakbij het treinstation maar ook op een spreekwoordelijke steenworp afstand van het centrum en de monumentale Petrus en Pauluskerk. Naast een hotelkamer kunt u er ook een appartement boeken. In de omgeving treft u het uitgestrekte cultuurlandschap van Fivelingo met haar middeleeuwse kerken. In de directe omtrek vindt u ze behalve in Loppersum ook in Zeerijp, Eenum, Westeremden en op nog veel meer plekken. In Westeremden kunt u (een deel van het jaar) tevens Museum Helmantel bezichtigen. Het prachtige middeleeuwse stadje Appingedam ligt ook in de buurt, evenals het bosrijke Landgoed Ekenstein dat doorloopt naar het terrein rond de gerestaureerde Borg Rusthoven. U kunt Loppersum dus ook met de trein bereiken. Het dorp ligt langs de spoorlijn tussen Groningen en Delfzijl. Een bezoek aan de grote stad behoort dus ook tot de mogelijkheden.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
HotelDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Loppersum in Groningen Vakantiebestemming Zeerijp in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Loppersum ligt aan vier van die routes. De eerste en de vierde zijn rondwandelingen, de andere twee gaan van a naar b. In dat geval neemt u eerste de trein (5 minuten) naar Appingedam en wandelt u vervolgens terug naar Loppersum.

Wandelen op Ekenstein Wandelen in Lutjerijp Wandelen op Ekenstein groen vlak Wandelen in Zeerijp groen vlakFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Hotel Spoorzicht ligt op twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Appingedam groen vlak Fietsen in Godlinze
Terug naar bestemming:

→ Het dorp Loppersum

→ Terug naar FivelingoTerug naar accommodaties:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Monumentale hotels (Stad en Ommeland)

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen