Hotel 't Gemeentehuis

Hotel 't Gemeentehuis in Bedum, Groningen Winkels en café's in Bedum, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Het kerkje van Westerdijkshorn in het Centrale Woldgebied van Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Het Centrale Woldgebied in Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Schoolgebouw van Groot Wetsinge in Groningen Theeschenkerij op het Landgoed Ewsum in Middelstum, Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Bedum

Hotel 't Gemeentehuis staat in het centrum van het dorp Bedum, één van de grotere dorpen in de regio. Het bevindt zich bij het Boterdiep en op loopafstand van het treinstation. Bedum heeft een gezellig compact centrum en één van de oudere middeleeuwse kerken in de regio. Deze streek heet het Centrale Woldgebied maar de cultuurlandschappen Fivelingo en het Reitdiepgebied liggen ook vlakbij. In de omgeving zijn ook de nodige trekpleisters. Denk aan de tientallen middeleeuwse kerken in de provincie maar ook aan historische attracties als de Menkemaborg in Uithuizen, Museum Helmantel en het beschermde dorpsgezicht van Winsum, een plaats die recent nog is gekozen als mooiste dorp van het land. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken en dat kan eventueel ook per trein want Bedum heeft een directe verbinding met de grote stad. Ook is er een directe verbinding met het pittoreske middeleeuwse stadje Appingedam.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Bedum in Groningen Vakantiebestemming Onderdendam in Groningen Vakantiebestemming stad GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Bedum ligt aan één van die routes, een mooie rondwandeling door het Centrale Woldgebied. Zo wandelt u door het beschermde dorpsgezicht van Onderdendam en het pittoreske Westerdijkshorn.

groen vlak Wandelen in Westerdijkshorn groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Bedum ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Centrale Woldgebied groen vlak
Terug naar bestemming:

→ Het dorp Bedum

→ Centrale WoldgebiedTerug naar accommodaties:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Monumentale hotels (Stad en Ommeland)

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen