Appartement Klein Garnwerd 9

Appartement op een boerderij in Klein Garnwerd, Groningen Café-restaurant bij het Reitdiep in Garnwerd, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Aduarderzijl aan het Reitdiep in Groningen Wierde en kerk van Ezinge in Middag-Humsterland, Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Middag-Humsterland in de provincie Groningen Kerk van Oostum in Groningen Schoolgebouw van Groot Wetsinge in Groningen Het dorpje Niehove in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten op een boerderij vlakbij Garnwerd

Klein Garnwerd 9 is een boerderij en daarin bevindt zich het appartement voor twee personen. Klein Garnwerd is de naam van een gehucht, vlakbij het bekendere pittoreske wierdedorpje Garnwerd dat tevens aan het Pieterpad ligt. U zit hier ook vlakbij Winsum, de plaats die in 2020 door de ANWB is uitgeroepen tot mooiste dorp van Nederland. Deze streek heet het Reitdiepgebied, één van de oudste cultuurlandschappen van Europa. Bezoek de wierdedorpjes met haar middeleeuwse kerken, het eveneens oude Middag-Humsterland en het Hogeland verder naar het noorden. Er zijn in de omgeving ook tal van middeleeuwse kerken te zien. U vindt ze onder andere in Garnwerd, Winsum, Oostum, Ezinge, Feerwerd en Niehove. Historische attracties zijn er ook in de omtrek. Denk aan Museum Wierdenland in Ezinge en Landgoed Verhildersum in Leens. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken want dat is niet heel ver van hier.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Garnwerd in Groningen Vakantiebestemming Winsum in Groningen Vakantiebestemming Ezinge in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Garnwerd ligt aan drie van die routes waaronder het wel bekende Pieterpad. De eerste is een rondwandeling, net als de tweede. De derde is logischerwijs een traject van a naar b. Als u die etappe wilt wandelen, loop dan eerst zuidwaarts naar de stad Groningen, neem de trein naar Winsum (10 a 15 minuten: 10 vanaf station Noord, 15 vanaf CS) en wandel daarna terug naar Garnwerd. De vierde route komt gaat niet door het dorp maar dat zou wel kunnen als u de route wat aanpast (verlengd).

Wandelen in Ezinge Wandelen in Aduarderzijl Wandelen over het Pieterpad in Groningen groen vlak Wandelen in het Reitdiepgebied groen vlakFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Klein Garnwerd ligt vlabij één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Middag-Humsterland groen vlak
→ Terug naar Garnwerd

→ Terug naar Middag-Humsterland en het Reitdiepgebied

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen