Vakantiehuis Kleuterborg

Vakantiehuis Kleuterborg in Bierum in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Sebastiaankerk in Bierum, Groningen Boerderij en akkers bij de dijk in Bierum, Groningen Boomgaard en theetschenkerij de Luingahof in Bierum, Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Kerk en beschermde dorpsgezicht van dorpje Spijk in Groningen Mariakerk in het dorpje Krewerd, Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen De dijk en zee in havenstad Delfzijl, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Bierum

Kleuterborg is een vakantiehuis voor maximaal 10 personen en is gesitueerd in het kleine dorpje Bierum in noordoost Groningen. Het heeft vijf slaapkamers. U zit hier in de rust van het cultuurlandschap Fivelingo met haar weidse akkers en dicht bij de zeedijk (bij de Eems). In Bierum treft u een middeleeuwse kerk en ook de Luingahof, een fruitboomgaard, tevens winkel en theeschenkerij. U vindt er ook warme bakker, tevens banketbakker. Vlakbij vindt u het dorpje Spijk met haar beschermde dorpsgezicht en prachtige oude kerk. In de omtrek zijn overigens tal van oude kerken te zien zoals bijvoorbeeld in Holwierde, Losdorp, Godlinze en 't Zandt. Naast alle kerken en het mooie platteland zijn er ook andere attracties. Denk aan het middeleeuwse stadje Appingedam met haar pittoreske straatjes en bruggetjes, de statige Menkemaborg in Uithuizen of ga naar het havenstadje Delfzijl om de zee op te zoeken. De historische stad Groningen kan uiteraard ook bezocht worden.

Eten, drinken en boodschappen: in Bierum vindt u de Luingahof, een fruitboomgaard, boerderijwinkel en theeschenkerij. In de winkel kunt u oa. terecht voor fruit, groenten, vlees, kaas en ook cadeaupakketten waaronder borrelpakketten. In het dorpje zit ook een warme bakker, tevens banketbakker waar je 's zomers ook kunt plaatsnemen op het terras voor koffie met gebak. Boodschappen doen in de supermarkt kan in het nabijgelegen Spijk of verder weg in oa. Delfzijl, Appingedam, Loppersum of Uithuizermeeden. Uit eten gaan in de directe omgeving kan bijvoorbeeld bij het Mediterraanse Ristorante dell 'Arte in Godlinze, bij Restaurant Eemshaven in Losdorp, Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd of bij verschillende restaurants in Appingedam en Delfzijl. In het nabijgelegen Spijk staat bijvoorbeeld een cafetaria.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Bierum in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in Groningen Vakantiebestemming Delfzijl in GroningenWandelroutes

Op de website staan vele wandelroutes. Bierum ligt aan twee van deze routes. De eerste is een flink rondje langs de mooie dorpjes in de omgeving, de tweede is een zeer lange wandeling tussen Delfzijl en Appingedam.

Wandelen in Bierum groen vlak Wandelen in Uitwierde

Fietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Bierum ligt aan één van deze routes en de tweede route hieronder komt door het nabijgelegen Spijk. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen. Wandelen kan ook zeker.

Fietsen in Godlinze groen vlak Fietsen in Oosteinde
Terug naar:

→ Fivelingo

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen