Vakantiepark Landal Esonstad

Huisje boeken op het Vakantiepark Landal Esonstad in Oostmahorn bij het Lauwersmeer, Friesland Vakantiepark Landal Esonstad in Oostmahorn bij het Lauwersmeer, Friesland Vakantiepark Landal Esonstad in Oostmahorn bij het Lauwersmeer, Friesland Het dorpje Oostmahorn aan het Lauwersmeer in Friesland Het dorpje Oostmahorn aan het Lauwersmeer in Friesland Lauwersmeergebied in Nederland Het dorpje Anjum vlakbij het Lauwersmeer in Friesland Dorp Lauwersoog in Groningen Het buurtschap Dokkumer Nieuwe Zijlen in het Lauwersmeergebied, Friesland De haven van Zoutkamp in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Vakantiepark in Oostmahorn bij het Lauwersmeer


Landal Esonstand is een vakantiepark in het dorpje Oostmahorn dat gesitueerd is aan de oever van het Lauwersmeer. Het bevindt zich aan de rand van het Friese deel van Nationaal Park Lauwersmeer. Het heeft verschillende bungalows om te boeken van 4,6 of 8 personen, heeft oa. een indoor-zembad, een brasserie, een snackbar, een indoor speeltuin, Pitch & Putt golfgolfbanen, een volleybalveld en een bowlingbaan. Daarnaast kunt u hier ook bootjes, waterfietsen en fietsen (ook e-bikes en mountainbikes) huren. Vlakbij Oostmahorn vindt u het mooie dorpje Anjum met haar terp, oude kerk en korenmolen. Gaat u de grens met Groningen over dan komt u in Lauwersoog, een belangrijke visafslag maar ook haven waar de veerboot vertrekt naar het eiland Schiermonnikoog. Een dagje naar de historische stad Groningen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Deze website over Noord Groningen behandeld Friesland niet verder maar natuurlijk zijn daar ook locaties die u kunt bezoeken. Denk aan het historische stadje Dokkum en Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie.

Eten, drinken en boodschappen: U kunt uit eten gaan hier in Oostmahorn, ook in het vakantiepark zelf. U kunt tevens terecht in het nabij gelegen Anjum bij hotel-restaurant Wad Oars en bijvoorbeeld ook in de haven van Lauwersoog waar meerdere opties zijn. Een visje eten is daar vanzelfsprekend heel goed mogelijk. Zowel Oostmahorn als het nabijgelegen Anjum hebben een snackbar. Boodschappen doen kan in het nabij gelegen Anjum of anders bijvoorbeeld in Dokkum of het Groningse Zoutkamp. Voor een bakkerij moet u verder van 'huis'. Warme bakkers vindt u bijvoorbeeld in Kollum, Dokkum en het Groningse Zoutkamp.


De locatie




In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Oostmahorn in Friesland Vakantiebestemming Anjum in Friesland Vakantiebestemming Lauwersoog in Groningen



Fietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Oostmahorn ligt aan één van die routes, een rondrit door Nationaal Park Lauwersmeer. Friesland wordt uiteraard niet verder behandeld op deze website over Noord Groningen maar het spreekt voor zich dat u ook routes kunt rijden op het Friese platteland.

groen vlak Fietsen door Nationaal Park Lauwersmeer groen vlak
Terug naar:

→ Oostmahorn

→ Nationaal Park Lauwersmeer

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen