Luxe appartementen - Landgoed Schoolland

Appartement boeken bij Landgoed Schoolland vlakbij Appingedam, Groningen Landgoed Schoolland vlakbij Appingedam, Groningen Het dorpje Garrelsweer bij het Damsterdiep, Groningen Bos en water op landgoed Ekenstein in Groningen Borg Rusthoven bij Ekenstein in Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen Museum Mohlmann in de stad Appingedam, Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Winkelstraat van het dorp Loppersum in Groningen Oosterwijtwerd in Fivelingo, Groningen Kerk van Eenum op de wierde van Eenum in Groningen Kerk en omliggende akkers van het dorpje Zeerijp in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Garrelsweer


Landgoed Schoolland is een accommodatie waar u kunt overnachten in twee fraaie verschillende appartementen. U kunt er één boeken voor 2 personen of het grotere loft-appartement voor maximaal 4 personen. Het is gehuisvest in de voormalige peuterspeelzaal van het dorpje Garrelsweer aan het Damsterdiep. Er wordt geen ontbijt geserveerd. U kunt hier wandelen in de omgeving maar ook een fiets of scooter huren om het landschap te verkennen (als u dat wenst aangeven bij verzoeken tijdens het boeken) of een kano huren om het gebied vanaf het water te aanschouwen. Een kano huren kan bij Camping Ekenstein hier niet ver vandaan. U zit hier ook in de buurt van het natuurlijke landgoed Ekenstein met daarnaast het terrein rond Borg Rusthoven en ook het prachtige stadje Appingedam ligt niet ver van hier. De omgeving bestaat uit mooi platteland met ook veel (vaak) middeleeuwse kerken. De stad Groningen is uiteraard ook niet al te ver weg. Het is eventueel mogelijk om hier met het openbaar vervoer te komen. Neem de bus (lijn 6) van Groningen naar Delfzijl en stap uit bij halte Garrelsweer.

Let op: het kan zijn dat u op bepaalde data minimaal 3 nachten kunt boeken.


Eten en drinken: u kunt in de omgeving bijvoorbeeld gaan eten in het restaurant op Landgoed Ekenstein en in de nabij gelegen plaatsen Loppersum en Appingedam waar meerdere opties zijn. Verder kunt u bijvoorbeeld denken aan Ristorante dell 'Arte in Godlinze en Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Appringedam in Groningen Vakantiebestemming Loppersum in Groningen Vakantiebestemming Zeerijp in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Landgoed Schoolland ligt op twee van die routes. Wandeling één gaat van Appingedam naar Loppersum, via Garrelsweer. Als u hier verblijft dan volgt u dus eerst het traject naar Loppersum, neemt de trein naar Appingedam (5 minuten) en loopt dan terug naar het Landgoed Schoolland. Wandelroute twee is een rondwandeling die vooral geschikt is met droog weer omdat er ook vrij lange onverharde trajecten in zitten.

Wandelen op Ekenstein groen vlak Wandelen bij EenumFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Landgoed Schoolland ligt op één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Appingedam groen vlak


Filmpje(s)

Het filmpje is gemaakt aan het Damsterdiep hier in Garrelsweer (begin juni 2021)


groen vlak
Terug naar:

→ Fivelingo

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen