B&B met appartementen - Landgoed Schoolland

B&B Landgoed Schoolland vlakbij Appingedam, Groningen Het dorpje Garrelsweer bij het Damsterdiep, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Bos en water op landgoed Ekenstein in Groningen Borg Rusthoven bij Ekenstein in Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen Museum Mohlmann in de stad Appingedam, Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Winkelstraat van het dorp Loppersum in Groningen Oosterwijtwerd in Fivelingo, Groningen Kerk van Eenum op de wierde van Eenum in Groningen Kerk en omliggende akkers van het dorpje Zeerijp in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Garrelsweer

Landgoed Schoolland is een accommodatie waar u kunt overnachten in twee fraaie verschillende appartementen. U kunt er één boeken voor 2 personen of het grotere loft-appartement voor maximaal 4 personen. Het is gehuisvest in de voormalige peuterspeelzaal en is gesitueerd in het dorpje Garrelsweer aan het Damsterdiep. U zit hier ook in de buurt van het natuurlijke landgoed Ekenstein met daarnaast het terrein rond Borg Rusthoven en ook het prachtige stadje Appingedam ligt niet ver van hier. De omgeving bestaat uit mooi platteland met ook veel (vaak) middeleeuwse kerken. De stad Groningen is uiteraard ook niet al te ver weg. Het is eventueel mogelijk om hier met het openbaar vervoer te komen. Neem de bus (lijn 6) van Groningen naar Delfzijl en stap uit bij halte Garrelsweer.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Appringedam in Groningen Vakantiebestemming Loppersum in Groningen Vakantiebestemming Zeerijp in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Landgoed Schoolland ligt op één van die routes. De wandeling gaat van Appingedam naar Loppersum, via Garrelsweer. Als u hier verblijft dan volgt u dus eerst het traject naar Loppersum, neemt de trein naar Appingedam (5 minuten) en loopt dan terug naar het Landgoed Schoolland.

groen vlak Wandelen op Ekenstein groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Landgoed Schoolland ligt op één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Appingedam groen vlak


Terug naar bestemming:

→ FivelingoTerug naar accommodaties:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Sfeervolle vakantiehuizen en appartementen (Stad en Ommeland)

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen