Landgoed Wilgenheerd

Kamer boeken bij b&b Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn, Groningen Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn, Groningen Wehe-den Hoorn op het platteland van Groningen Akkers en een kerk in het landschap de Marne in Groningen Hunsingokanaal bij Leenstertillen in Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Brug van Warfhuizen in de Marne, Groningen Molen en kanaal van Mensingeweer, Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten aan de rand van Wehe-den Hoorn


Landgoed Wilgenheerd is een landelijke gelegen b&b in het dorpje Wehe-den Hoorn. Dat is gesitueerd op het grensvlak van twee Groningse cultuurlandschappen, namelijk de Marne en het Hogeland. Het landgoed bevindt zich in een beboste stukje land bij de Hoornse Vaart waar u vlakbij ook een kano kunt huren. Het omliggende land is weids akkerland. In de regio zijn ook tal van oude kerken te zien, zoals bijvoorbeeld hier in Wehe-den Hoorn maar ook in nabijgelegen plaatsen als Mensingeweer, Warfhuizen, Eenrum en Leens. Daarnaast zijn er ook bekende trekpleisters in de directe omgeving. Denk aan oa. aan Landgoed Verhildersum in Leens en het beschermde dorpsgezicht van Winsum dat recent door de ANWB nog gekozen is tot mooiste dorp van Nederland. Een dagje de stad Groningen bezoeken kan uiteraard ook en dat kan eventueel per bus.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Eenrum in Groningen Vakantiebestemming Winsum in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Wehe-de Hoorn ligt aan drie van die routes.

Wandelen in Kloosterburen Wandelen in Eenrum Wandelen in MensingeweerFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Wehe-den Hoorn ligt aan één van die routes maar ook op een paar kilometer van een ander traject (de tweede hieronder). Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Pieterburen groen vlak Fietsen in Ulrum
Terug naar bestemming:

→ De MarneTerug naar accommodaties:

→ B&B's in Noord Groningen

→ B&B's en appartementen in een boerderij

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen