B&B Landgoedlogies Pábema

Kamer boeken bij B&B Landgoedlogies Pábema vlakbij Zuidhorn in het Westerkwartier, Groningen B&B Landgoedlogies Pábema vlakbij Zuidhorn in het Westerkwartier, Groningen Mooi gebouw aan de Gast in Zuidhorn, Groningen Kerk en boerderij in dorpje Den Horn, Groningen Bootje en huis aan het Hoendiep in Enumatil, Groningen Straat met oude huizen in Aduard, Groningen Middag-Humsterland in de provincie Groningen Kerkje Harkema bij Den Ham in Groningen De skyline van Niehove in Middag-Humsterland, Groningen Wierde en kerk van Ezinge in Middag-Humsterland, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Landelijk overnachten in het Groningse Westerkwartier


Landgoedlogies Pábema is een bed and breakfast op het platteland vlakbij het relatief grote dorp Zuidhorn en de kleine dorpjes Enumatil en Den Horn. De b&b is onderdeel van een historische boerderij met een gracht en mooie tuin. Zuidhorn heeft een mooie dorpshart heeft met verschillende horecagelegenheden en een brede lommerrijke laan met monumentale gebouwen. U zit hier zowat aan de rand van het Middag-Humsterland, het oudste cultuurlandschap van Europa waar u fraaie wierdedorpjes met oude kerken kunt bekijken zoals in Niehove, Ezinge en Garnwerd. Ook zit u hier vlakbij Aduard waar u het Kloostermuseum kunt bezoeken waar tegenover het laatste overblijfsel van de vroeger beroemde abdijkerk te zien is. De b&B ligt overigens zelf in het cultuurlandschap het Westerkwartier maar dat gebied wordt hier op de website over Noord Groningen verder niet behandeld. U kunt daar oa. Landgoed Nienoord (Leek) bezoeken, een historische attractie maar tevens een familiepark geschikt voor kinderen. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken. U zou dan eventueel ook kunnen parkeren bij het station van Zuidhorn en dan per trein afreizen naar de stad.

Eten en drinken: u kunt uit eten in het nabijgelegen dorp Zuidhorn want dat heeft meerdere restaurants. U vindt bijvoorbeeld ook opties in de kleine dorpjes Enumatil, Briltil en Oostwold.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Zuidhorn in Groningen Vakantiebestemming Aduard in Groningen Vakantiebestemming stad GroningenFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Landgoedlogies Pábema ligt op zeer korte afstand van één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Middag-Humsterland en het Westerkwartier groen vlak

Filmpjes

Filmpje 1 is eind september 2021 gemaakt aan de weg bij de b&b, filmpje 2 is gemaakt in het nabij gelegen Enumatil (half augustus 2021).


Terug naar bestemming:

→ Het dorp Zuidhorn

→ Middag-Humsterland en het ReitdiepgebiedTerug naar accommodaties:

→ B&B's in Noord Groningen

→ Fraaie b&b's op het Groninger platteland

→ B&B's en appartementen in een boerderij

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen