B&B Molen Hunsingo

Molen Hunsingo in Onderdendam, Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Het Centrale Woldgebied in Groningen Het kerkje van Westerdijkshorn in het Centrale Woldgebied van Groningen Winkels en café's in Bedum, Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Schoolgebouw van Groot Wetsinge in Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Theeschenkerij op het Landgoed Ewsum in Middelstum, Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Onderdendam

Molen Hunsingo is een bed and breakfast in het mooie dorpje Onderdendam. U overnacht in de zolder van Molen Hunsingo waar beneden een restaurant zit van dezelfde eigenaar. Onderdendam heeft een fraai beschermd dorpsgezicht en is een plek waar verschillende kanalen en waterlopen samen komen waaronder het Winsumerdiep en het Boterdiep. Deze streek heet het Centrale Woldgebied maar de cultuurlandschappen het Hogeland en het Reitdiepgebied liggen ook vlakbij. In de omgeving zijn ook de nodige trekpleisters. Denk aan de tientallen middeleeuwse kerken in de provincie maar ook aan historische attracties als het Openluchtmuseum het Hogeland in Warffum, de Menkemaborg in Uithuizen en het beschermde dorpsgezicht van Winsum, een plaats die recent nog is gekozen als mooiste dorp van het land. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken. Onderdendam ligt mooi centraal gesitueerd in Noord Groningen dus niets is echt ver weg.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Onderdendam in Groningen Vakantiebestemming Winsum in Groningen Vakantiebestemming Bedum in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Onderdendam ligt aan één van die routes, een mooie rondwandeling door het Centrale Woldgebied. Zo wandelt u door het grotere Bedum en het pittoreske Westerdijkshorn. De tweede route gaat van a naar b. In dat geval wandelt u eerst het traject naar Winsum, pakt daar de trein naar Baflo (5 minuten) en wandelt dan het laatste deel van die route terug naar Onderdendam

Wandelen in Westerdijkshorn groen vlak Wandelen in TinallingeFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Onderdendam ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Centrale Woldgebied groen vlak
→ Terug naar Onderdendam

→ Terug naar het Centrale Woldgebied

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen