Appartement Noorderloft in Hornhuizen

Appartement boeken bij Noorderloft in Hornhuizen Noorderloft in Hornhuizen, Groningen Het dorpje Hornhuizen in de Marne, Groningen Kanaal en fietspad in landschap de Marne in Groningen Fietsers in de Westpolder van Groningen Restaurant in het dorp Kloosterburen, Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen De natuur van het Nationaal Park Lauwersmeer in Friesland Historisch huis en b&b in Pieterburen, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten bij Hornhuizen en de Westpolder


Moeiteloos alles loslaten en weer volledig opladen gaat vanzelf in Noorderloft, een riant en sfeervol appartement (100 m2) gelegen boven de paardenstal en huisgalerie van een gerestaureerde woonboerderij uit 1853. Met weids uitzicht over het Hogeland en op de oude zeedijk. Is geschikt voor maximaal 4 personen.

Noorderloft heeft een eigen in- en opgang. Beschikt over een grote woonkamer met zit-, eet- en loungehoek. Heeft een open keuken met alle voorzieningen. Er zijn twee slaapkamers met antieke bedden met modern comfort. Badkamer heeft een ligbad met douche. Er is een apart toilet. In de inloopkast kun je al je kleren en andere spullen kwijt. Daar staat ook een grote mand met informatie over de omgeving. Gasten hebben hun eigen zonnig gelegen terras en kunnen gebruikmaken van een groot gedeelte van de tuin. Makkelijk parkeren op grote parkeerplaats. Ideale uitvalsbasis voor onder andere een dagje Schiermonnikoog, bezoek aan Groningen en de zeehondencrèche in Pieterburen. En donkere, stille nachten! Goede WiFi en Netflix (beide gratis). De eigenaar Annemarie Mayers is beeldend kunstenaar en woont met haar gezin in het voorhuis. Zij geeft je graag tips over de lokale restaurants, winkels en wat er verder allemaal te doen is in de omgeving.

Eten, drinken en boodschappen: U kunt uit eten gaan in oa. Kloosterburen, Molenrij, Lauwersoog en Leens, dorpen waar restaurants te vinden zijn. In de haven van Lauwersoog zijn meerdere opties. In Leens kunt terecht bij de ambachtelijke cafetaria en restaurant vanLeenen en overdag ook in Restaurant Ons Schathoes op Landgoed Verhildersum. Boodschappen doen in de supermarkt kan in Leens waar twee supermarkten te vinden zijn. In dat dorp is ook een warme bakker gevestigd.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Kloosterburen in Groningen Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Lauwersoog in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Hornhuizen ligt aan één van die routes, een mooie rondwandeling via dorpjes als Kloosterburen, Leens en Wehe-den Hoorn.

groen vlak Wandelen in Kloosterburen groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Appartement Noorderloft ligt op één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Ulrum groen vlak

Filmpje

Het filmpje is begin september 2021 gemaakt in Hornhuizen, op een steenworp afstand van het appartement.


groen vlak
Terug naar bestemming:

→ De MarneTerug naar accommodaties:

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

→ Sfeervolle vakantiehuizen en appartementen (Stad en Ommeland)

→ B&B's en appartementen in een boerderij

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen