Appartement Noorderloft in Hornhuizen

Noorderloft in Hornhuizen, Groningen Noorderloft in Hornhuizen Noorderloft in Hornhuizen Noorderloft in Hornhuizen Het dorpje Hornhuizen in de Marne, Groningen Kanaal en fietspad in landschap de Marne in Groningen Fietsers in de Westpolder van Groningen Restaurant in het dorp Kloosterburen, Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen De natuur van het Nationaal Park Lauwersmeer in Friesland Historisch huis en b&b in Pieterburen, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Landelijk logeren bij Lauwersmeer en Waddenzee

Moeiteloos alles loslaten en weer volledig opladen gaat vanzelf in Noorderloft, een riant en sfeervol appartement (100 m2) gelegen boven de paardenstal en huisgalerie van een gerestaureerde woonboerderij uit 1853. Met weids uitzicht over het Hogeland en op de oude zeedijk. Is geschikt voor maximaal 4 personen.

Noorderloft heeft een eigen in- en opgang. Beschikt over een grote woonkamer met zit-, eet- en loungehoek. Heeft een open keuken met alle voorzieningen. Er zijn twee slaapkamers met antieke bedden met modern comfort. Badkamer heeft een ligbad met douche. Er is een apart toilet. In de inloopkast kun je al je kleren en andere spullen kwijt. Daar staat ook een grote mand met informatie over de omgeving. Gasten hebben hun eigen zonnig gelegen terras en kunnen gebruikmaken van een groot gedeelte van de tuin. Makkelijk parkeren op grote parkeerplaats. Ideale uitvalsbasis voor onder andere een dagje Schiermonnikoog, bezoek aan Groningen en de zeehondencrèche in Pieterburen. En donkere, stille nachten! Goede WiFi en Netflix (beide gratis). De eigenaar Annemarie Mayers is beeldend kunstenaar en woont met haar gezin in het voorhuis. Zij geeft je graag tips over de lokale restaurants, winkels en wat er verder allemaal te doen is in de omgeving.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Kloosterburen in Groningen Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Lauwersoog in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Hornhuizen ligt aan één van die routes, een mooie rondwandeling via dorpjes als Kloosterburen, Leens en Wehe-den Hoorn.

groen vlak Wandelen in Kloosterburen groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Appartement Noorderloft ligt op één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Ulrum groen vlak
Terug naar bestemming:

→ De MarneTerug naar accommodaties:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Sfeervolle vakantiehuizen en appartementen (Stad en Ommeland)

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen