Vakantiehuis de Theaterwerkplaats

Vakantiehuis boeken bij de Theaterwerkplaats in Kantens, Groningen Vakantiehuis de Theaterwerkplaats in Kantens, Groningen Het Boterdiep in Kantens, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Theeschenkerij op het Landgoed Ewsum in Middelstum, Groningen Villa's in Usquert, Hogeland van Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen De historische Menkemaborg in Uithuizen Noordpolderzijl aan de kust van Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten bij het Boterdiep in Kantens


De Theaterwerkplaats is een boerderij, tevens vakantiehuis in het dorpje Kantens op het Groninger Hogeland. Het is gesitueerd bij het Boterdiep en heeft 4 slaapkamers waar maximaal 10 gasten kunnen overnachten. De blikvangers het dorpje zijn de middeleeuwse kerk en de 19e eeuwse korenmolen de Grote Geert. Hier in dit deel van het Hogeland kunt u mooi fietsen en ook wandelen. Zo ligt Kantens tussen de mooie dorpen Usquert en Middelstum waar ook het Landgoed Ewsum gesitueerd is. Andere bekende locaties in de regio zijn bijvoorbeeld Openluchtmuseum het Hoogeland in Warffum, de statige Menkemaborg in Uithuizen en het fraaie dorp Winsum. Verder staat deze regio bekend om haar wierdedorpjes en enorme hoeveelheid middeleeuwse kerken. De kust, en ook de stad Groningen zijn uiteraard ook niet ver weg. U kunt hier met de bus komen vanuit de stad Groningen maar niet op zondag.

Eten en drinken: In Kantens kunt u niet eten en drinken bij een café-restaurant maar wel in dorpen hier in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan Herberg in de Valk in Middelstum, Restaurant de Molenaar in Onderdendam, het Spijslokaal in Warffum en verschillende opties in Winsum. Boodschappen doen in de supermarkt kunt u in Middelstum, Warffum maar wat verder weg ook in Winsum, Bedum en Uithuizen.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Middelstum in Groningen Vakantiebestemming Usquert in Groningen Vakantiebestemming Onderdendam in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes, ook in deze streek. Kantens zelf ligt aan één van die routes en dat is een mooie rondwandeling via Middelstum, Landgoed Ewsum en Toornwerd.

groen vlak Wandelen in Middelstum groen vlakFietsroutes in deze streek

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Eén daarvan komt door Kantens, een mooie tocht door het Hogeland en Fivelingo. Het netwerk van fietspaden en rustige wegen is echter zo uitgebreid dat er tal van andere en/of kortere routes in elkaar te zetten zijn.

groen vlak Fietsen in Middelstum groen vlak
Terug naar bestemming:

→ Het HogelandTerug naar accommodaties:

→ Sfeervolle vakantiehuizen en appartementen (Stad en Ommeland)

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen