B&B Tijdverblijf

Kamer boeken bij B&B Tijdverblijf in Zuidhorn, Groningen B&B Tijdverblijf in Zuidhorn, Groningen De middeleeuwse kerk van Zuidhorn, Groningen Mooi gebouw aan de Gast in Zuidhorn, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Kerk en boerderij in dorpje Den Horn, Groningen Bootje en huis aan het Hoendiep in Enumatil, Groningen Straat met oude huizen in Aduard, Groningen Middag-Humsterland in de provincie Groningen Kerkje Harkema bij Den Ham in Groningen De skyline van Niehove in Middag-Humsterland, Groningen Wierde en kerk van Ezinge in Middag-Humsterland, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Zuidhorn


Tijdverblijf is een bed and breakfast in het dorp Zuidhorn dat een leuk dorpshart heeft met verschillende horecagelegenheden en een brede lommerrijke laan met monumentale gebouwen. De b&b staat op een rustige plek op een letterlijke steenworp afstand van de fraaie middeleeuwse kerk. U zit hier aan de rand van het Middag-Humsterland, het oudste cultuurlandschap van Europa waar u fraaie wierdedorpjes met oude kerken kunt bekijken zoals in Niehove, Ezinge en Garnwerd. Ook zit u hier vlakbij Aduard waar u het Kloostermuseum kunt bezoeken waar tegenover het laatste overblijfsel van de vroeger beroemde abdijkerk te zien is. Zuidhorn ligt overigens zelf in het cultuurlandschap het Westerkwartier maar dat gebied wordt hier op de website over Noord Groningen verder niet behandeld. U kunt daar oa. Landgoed Nienoord (Leek) bezoeken, een historische attractie maar tevens een familiepark geschikt voor kinderen. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken en dat kan ook snel en frequent per trein.

Eten en drinken: u kunt uit eten in Zuidhorn want dat heeft meerdere restaurants. In de omgeving kunt u ook denken aan Herberg onder de Linden in Aduard (michelinster - daar zult u wel ver van te voren voor moeten reserveren) het wegrestaurant in Aduard en tal van restaurants in de stad Groningen.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Zuidhorn in Groningen Vakantiebestemming Aduard in Groningen Vakantiebestemming stad GroningenFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Zuidhorn ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Middag-Humsterland en het Westerkwartier groen vlak

Filmpje

Het filmpje is hier vlakbij gemaakt aan de Gast, het beschermde dorpsgezicht van Zuidhorn (half augustus 2021).


groen vlak
Terug naar:

→ Zuidhorn

→ Middag-Humsterland en het Reitdiepgebied

→ B&B's in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen