B&B Tuinhuis

B&B het Tuinhuis in het dorp Ulrum, Groningen Molen en kanaal van Mensingeweer, Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Akkers en een kerk in het landschap de Marne in Groningen Hunsingokanaal bij Leenstertillen in Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Theefabriek in Houwerzijl, Groningen De haven van Zoutkamp in Groningen Het dorpje Vierhuizen in Groningen Het dorpje Hornhuizen in de Marne, Groningen Lauwersmeergebied in Nederland Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Ulrum

Het Tuinhuis is een b&b in het dorp Ulrum, onderdeel van het cultuurlandschap de Marne. U overnacht zoals de naam al aangeeft in het tuinhuis pal achter het 'gewone huis'. Het staat vlakbij het oude treinstation dat nu dienst doet als Museum Eenhoorn. De spoorlijn in deze contreien bestaat al vele decennnia niet meer. In de regio zijn ook tal van oude kerken te zien, zoals bijvoorbeeld hier in Ulrum maar ook in nabijgelegen plaatsen als Leens, Vierhuizen, Niekerk en Hornhuizen. Trekpleisters zijn er ook in dit gebied. Denk aan Landgoed Verhildersum in Leens, de Theefabriek in Houwerzijl (met name culinair) en het gezellige haventje van Zoutkamp. Ook het Nationaal Park Lauwersmeer en de stad Groningen zijn uiteraard te bezoeken. In het geval van de stad zou u zelfs de auto kunnen laten staan en de bus pakken want die rijdt zeer frequent.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Zoutkamp in Groningen Vakantiebestemming Lauwersoog in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Ulrum ligt aan één van die routes. Dat traject scheert langs de zuidkant van het dorp over het onverharde jaagpad naar Leenstertillen.

groen vlak Wandelen in Leens groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Ulrum ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Ulrum groen vlak
→ Terug naar de Marne

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen