Tuinverblijf Lauwersmeer

Appartement boeken bij Tuinverblijf Lauwersmeer in Anjum, Friesland Appartement Tuinverblijf Lauwersmeer in Anjum, Friesland Het dorpje Anjum vlakbij het Lauwersmeer in Friesland Lauwersmeergebied in Nederland Het dorpje Oostmahorn aan het Lauwersmeer in Friesland Het buurtschap Dokkumer Nieuwe Zijlen in het Lauwersmeergebied, Friesland De haven van Zoutkamp in Groningen Dorp Lauwersoog in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Een appartement in het dorpje Anjum


Bij Tuinverblijf Lauwersmeer kunt u één van de appartementen huren hier in het mooie dorpje Anjum, gesitueerd in Friesland, vlakbij Nationaal Park Lauwersmeer. het dorpje heeft ook een restaurant en u kunt er de oude korenmolen bezoeken dat tevens dienst als museum. Vlakbij Anjum vindt u het vakantiedorpje Oostmahorn dat direct aan het Lauwersmeer gelegen is. Gaat u de grens met Groningen over dan komt u in Lauwersoog, een belangrijke visafslag maar ook haven waar de veerboot vertrekt naar het eiland Schiermonnikoog. Een dagje naar de historische stad Groningen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Deze website over Noord Groningen behandeld Friesland niet verder maar natuurlijk zijn daar ook locaties die u kunt bezoeken. Denk aan het historische stadje Dokkum en Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie.

Eten, drinken en boodschappen: U kunt uit eten gaan hier in Anjum en wel bij hotel-restaurant Wad Oars. Er zijn nog meer opties in het nabijgelegen Oostmahorn en in Lauwersoog. Een visje eten is daar vanzelfsprekend heel goed mogelijk. Zowel Anjum als het nabijgelegen Oostmahorn hebben een snackbar. Boodschappen doen kan hier in Anjum of anders bijvoorbeeld in Dokkum of het Groningse Zoutkamp. Voor een bakkerij moet u verder van 'huis'. Warme bakkers vindt u bijvoorbeeld in Kollum, Dokkum en het Groningse Zoutkamp.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Anjum in Friesland Vakantiebestemming Oostmahorn in Friesland Vakantiebestemming Lauwersoog in GroningenFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Anjum ligt aan één van die routes, een rondrit door Nationaal Park Lauwersmeer. Friesland wordt uiteraard niet verder behandeld op deze website over Noord Groningen maar het spreekt voor zich dat u ook routes kunt rijden op het Friese platteland.

groen vlak Fietsen door Nationaal Park Lauwersmeer groen vlak
Terug naar:

→ Anjum

→ Nationaal Park Lauwersmeer

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen