Heritage Holiday Home Zoutkamp

Een vakantiehuis boeken in het dorp Zoutkamp Groningen Een vakantiehuis in het dorp Zoutkamp Groningen De haven van Zoutkamp in Groningen Akkers en een kerk in het landschap de Marne in Groningen Lauwersmeergebied in Nederland Het dorpje Vierhuizen in Groningen Theefabriek in Houwerzijl, Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Het dorpje Hornhuizen in de Marne, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het vissersdorp Zoutkamp


Dit vakantiehuis voor vier personen staat in Zoutkamp, van oudsher een vissersdorp met een gezellige haven. Het ligt in het cultuurlandschap de Marne maar ook op de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer. In Zoutkamp kunt u ook het visserijmuseum bezichtigen. In de regio zijn bijvoorbeeld tal van oude kerken te zien, zoals bijvoorbeeld in nabijgelegen plaatsen als Vierhuizen, Ulrum, Niekerk en Zuurdijk. Trekpleisters zijn er ook in dit gebied. Denk aan Landgoed Verhildersum in Leens en de Theefabriek in Houwerzijl (met name culinair). De stad Groningen is uiteraard te bezoeken en dat kan zelfs per bus want die rijdt zeer frequent op en neer naar de stad. Vanuit de haven van Lauwersoog kunt u de veerboot pakken voor een dagje Schiermonnikoog. Het vakantiehuis boekt u overigens onder de naam 'Heritage Holiday Home in Zoutkamp with Garden'. Kijk hieronder.

Eten, drinken en boodschappen: U kunt uit eten gaan hier in Zoutkamp waar meerdere opties zijn en dat geldt ook voor Lauwersoog aan zee. Verder kunt u bijvoorbeeld ook in Vierhuizen terecht bij Herberg het Lachende Paard en in Leens bij ambachtelijke cafetaria en restaurant vanLeenen. Overdag kunt u tevens eten in Restaurant Ons Schathoes op Landgoed Verhildersum. In Houwerzijl kunt u voor een high tea terecht in de Theefabriek en Boodschappen doen in de supermarkt kan in Zoutkamp maar ook in Leens waar twee supermarkten te vinden zijn. Zoutkamp en Leens hebben tevens een warme bakker.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Zoutkamp in Groningen Vakantiebestemming Lauwersoog in Groningen Vakantiebestemming Leens in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Zoutkamp ligt aan één van die routes, een mooie rondwandeling via Vierhuizen, Niekerk en Houwerzijl. In het nationale park zijn uiteraard ook tal van wandelmogelijkheden.

groen vlak Wandelen in Zoutkamp groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Zoutkamp ligt aan twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Ulrum groen vlak Fietsen door Nationaal Park Lauwersmeer
Terug naar:

→ Zoutkamp

→ De Marne

→ Nationaal Park Lauwersmeer

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen