Vakantiehuisjes in Oostmahorn | Lauwersmeer

Vakantiehuisjes in Oostmahorn bij het Lauwersmeer, Friesland Het dorpje Oostmahorn aan het Lauwersmeer in Friesland Het dorpje Oostmahorn aan het Lauwersmeer in Friesland Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Lauwersmeergebied in Nederland Het dorpje Anjum vlakbij het Lauwersmeer in Friesland Dorp Lauwersoog in Groningen Het buurtschap Dokkumer Nieuwe Zijlen in het Lauwersmeergebied, Friesland De haven van Zoutkamp in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten aan het Lauwersmeer

Het dorpje Oostmahorn is gelegen aan de oever van het Lauwersmeer. Het bevindt zich aan de rand van het Friese deel van Nationaal Park Lauwersmeer en hier zijn de nodige vakantiehuizen te boeken. Dat kan in vakantiepark Landal Esonstad maar ook buiten dat terrein zijn er tal van huisjes om in Vlakbij Oostmahorn vindt u het mooie dorpje Anjum met haar terp, oude kerk en korenmolen. Gaat u de grens met Groningen over dan komt u in Lauwersoog, een belangrijke visafslag maar ook haven waar de veerboot vertrekt naar het eiland Schiermonnikoog. Een dagje naar de historische stad Groningen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Deze website over Noord Groningen behandeld Friesland niet verder maar natuurlijk zijn daar ook locaties die u kunt bezoeken. Denk aan het historische stadje Dokkum en Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie. Hieronder kunt u zoeken via de button maar misschien is de onderstaande interactieve kaart (alleen te zien via de desktop) handiger.

Eten, drinken en boodschappen: U kunt uit eten gaan hier in Oostmahorn, in het nabij gelegen Anjum bij hotel-restaurant Wad Oars maar dat kan bijvoorbeeld ook in de haven van Lauwersoog waar meerdere opties zijn. Een visje eten is daar vanzelfsprekend heel goed mogelijk. Zowel Oostmahorn als het nabijgelegen Anjum hebben een snackbar. Boodschappen doen kan in het nabij gelegen Anjum of anders bijvoorbeeld in Dokkum of het Groningse Zoutkamp. Voor een bakkerij moet u verder van 'huis'. Warme bakkers vindt u bijvoorbeeld in Kollum, Dokkum en het Groningse Zoutkamp.


Boeken en/of meer informatie?

Hieronder vindt u de accommodaties in Oostmahorn maar ook in het nabij gelegen dorpje Anjum.


Hotel
fotoDe locatie
Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare vakantiehuizen (of andere accommodaties in de regio). U kunt inzoomen. Het is mogelijk dat vakantiehuizen alleen voor langere perioden te boeken zijn.

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Lauwersoog in Groningen Vakantiebestemming Zoutkamp in Groningen Vakantiebestemming Anjum in FrieslandFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Oostmahorn ligt aan één van die routes, een rondrit door Nationaal Park Lauwersmeer. Friesland wordt uiteraard niet verder behandeld op deze website over Noord Groningen maar het spreekt voor zich dat u ook routes kunt rijden op het Friese platteland.

groen vlak Fietsen door Nationaal Park Lauwersmeer groen vlak
Terug naar:

→ Oostmahorn

→ Nationaal Park Lauwersmeer

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen