B&B Van het Padje in Winsum

B&B Van het Padje in Winsum, Groningen B&B Van het Padje in Winsum B&B Van het Padje in Winsum Café bij het water in Winsum, Groningen Herberg, molen en markt in Winsum, Groningen Wandelaars over het Pieterpad in Noord Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen Het Reitdiepgebied bij het dorpje Garnwerd, Groningen Wierde en kerk van Ezinge in Middag-Humsterland, Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het mooiste dorp van Nederland (ANWB verkiezing 2020)

Het mooie appartement heeft een woonkamer, keuken, aparte wc, slaapkamer voor 2 personen en een riante douchecabine. Zoals de naam al verraad; aan het Pieterpad gelegen, 150 meter van het station en met ruime gratis en veilige parkeergelegenheid de ideale pleisterplaats voor Pieterpad wandelaars of om dit mooie deel van Nederland te verkennen. Het dorp biedt diverse restaurants en cafeetjes en voor wie liever zelf kookt of eten afhaalt; ook dat kan.

De hier gegeven informatie is afkomstig van 'B&B Van het Padje'.


Reserveren kan direct bij de accommodatie:


Hotel
fotoDe locatie


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Winsum in Groningen Vakantiebestemming Garnwerd in Groningen Vakantiebestemming Eenrum in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Winsum ligt aan vijf van die routes waaronder het wel bekende Pieterpad. Routes drie en vier gaan van Baflo naar Winsum (elk via een ander traject) dus dient u eerst de trein pakken naar Baflo en daarna teruglopen. Wilt u een etappe van het Pieterpad bewandelen? Loop dan over het Hogeland naar Pieterburen en neem vervolgens de bus terug (kan ook al in Eenrum) of kies de andere etappe door het Reitdiepgebied naar de stad Groningen en pak daar de bus of trein terug.

Wandelen in Schouwerzijl Wandelen in Wildeveld Wandelen in Mensingeweer Wandelen in Tinallinge groen vlak Wandelen over het Pieterpad in GroningenFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Op en Bie t Woater ligt aan twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in het Middag-Humsterland groen vlak Fietsen op het Hogeland
→ Terug naar Winsum

→ Terug naar Middag-Humsterland en het Reitdiepgebied

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen