Villa Selva

Vakantiehuis boeken bij Villa Selva in Loppersum, Groningen Villa Selva in Loppersum, Groningen Winkelstraat van het dorp Loppersum in Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen Museum Mohlmann in de stad Appingedam, Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Het dorpje Garrelsweer bij het Damsterdiep, Groningen Kerk en omliggende akkers van het dorpje Zeerijp in Groningen Kerk van Eenum op de wierde van Eenum in Groningen Donatuskerk van Leermens in Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Een vakantiehuisje aan de rand van Loppersum


Villa Selva is een vakantiehuis pal aan de rand van Loppersum. Het bevindt zich vlakbij het treinstation van het dorp. Het huisje telt twee slaapkamers waar maximaal 5 personen kunnen overnachten. Er wordt tevens voor ontbijt gezorgd, inbegrepen bij de prijs. In de omgeving treft u het uitgestrekte cultuurlandschap van Fivelingo met haar middeleeuwse kerken. In de directe omtrek vindt u ze behalve in Loppersum ook in Zeerijp, Eenum, Westeremden en op nog veel meer plekken. In Westeremden kunt u (een deel van het jaar) tevens Museum Helmantel bezichtigen. Het prachtige middeleeuwse stadje Appingedam ligt ook in de buurt, evenals het bosrijke Landgoed Ekenstein dat doorloopt naar het terrein rond de gerestaureerde Borg Rusthoven. U kunt Loppersum dus ook met de trein bereiken. Het dorp ligt langs de spoorlijn tussen Groningen en Delfzijl. Een bezoek aan de grote stad behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Eten, drinken en boodschappen: u zou kunnen gaan eten eten in Hotel Spoorzicht en ook in de brasserie bij de kerk. In de omgeving zijn uiteraard meer opties: denk aan het restaurant op Landgoed Ekenstein of verschillende restaurants in het stadje Appingedam. Of ga bijvoorbeeld naar Ristorante dell 'Arte in Godlinze of Herberg in de Valk in Middelstum. Boodschappen doen kan hier in Loppersum en anders ook in Appingedam. Loppersum heeft ook een warme bakker, cafetaria en afhaalchinees.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Loppersum in Groningen Vakantiebestemming Zeerijp in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Loppersum ligt aan zes van die routes. De eerste, tweede en de vijfde zijn rondwandelingen, de overige twee gaan van a naar b. In dat geval neemt u eerste de trein (5 minuten) naar Appingedam en wandelt u vervolgens terug naar Loppersum. Uithuizermeeden bevindt zich aan een andere spoorlijn dus als u daar bent aangekomen dient u daarna eerst met de trein naar Sauwerd te gaan om daar over te stappen op de trein naar Loppersum.

Wandelen op Ekenstein Wandelen bij Eenum Wandelen in Lutjerijp Wandelen op Ekenstein Wandelen in Zeerijp Wandelen in 't ZandtFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Villa Selva ligt op twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Appingedam groen vlak Fietsen in Godlinze

Filmpje

Filmpje 1 is gemaakt bij de Petrus en Pauluskerk van Loppersum (eind juni 2021) en filmpje 2 op de Zuiderlopsterweg tussen Loppersum en Eenum (half juli 2021).


Terug naar bestemming:

→ Het dorp Loppersum

→ Terug naar FivelingoTerug naar accommodaties:

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen