Vakantiehuis Waddenstee (max 6 personen)

Waddenstee in Westernieland, Groningen Het dorpje Westernieland in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Historisch huis en b&b in Pieterburen, Groningen Zeehondencentrum Pieterburen in Groningen Het dorpje Den Andel in Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Het dorpje Saaxumhuizen in Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Noordpolderzijl aan de kust van Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Westernieland

Waddenstee is een vakantiehuis voor maximaal 6 personen in het dorpje Westernieland. Er wordt ook voor ontbijt gezorgd. Horecagelegenheden in de buurt vindt u oa in het nabij gelegen Pieterburen maar ook in Westernieland zelf waar een hotel-restaurant gesitueerd is. Het dorp bevindt zich op het Groninger cultuurlandschap Het Hogeland en heeft als blikvanger de prachtige geelkleurige middeleeuwse kerk. Op enkele afstand ligt het bekende Pieterburen, locatie van de fraaie middeleeuwse Petruskerk, de botanische Domies Toen en een bezoekerscentrum van Waddenkust. Wadlopen is daar een populaire activiteit. Daarnaast vindt u in de regio tal van oude kerken om te bezichtigen zoals hier in Westernieland maar bijvoorbeeld ook in nabij gelegen plaatsen als Westernieland, Den Andel, Saaxumhuizen, Leens en Warffum. In de laatste twee plaatsen kunt u tevens een historische attractie bezichtigen, namelijk Landgoed Verhildersum en Openluchtmuseum het Hoogeland. Een uitstapje naar het prachtige dorp Winsum kan bijvoorbeeld ook, net als een dagje Schiermonnikoog vanuit Lauwersoog en uiteraard de stad Groningen.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Pieterburen in Groningen Vakantiebestemming Eenrum in Groningen Vakantiebestemming Warffum in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Westernieland ligt aan één van die routes, namelijk een mooie rondwandeling via Pieterburen, Saaxumhuizen en Eenrum.

groen vlak Wandelen in Pieterburen groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorpje Westernieland ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen op het Hogeland groen vlak
→ Terug naar het Hogeland

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen