Bed and Breakfast's in Noord Groningen

B&B Oldenbosch vlakbij Holwierde in Groningen B&B D'Olle Pastorie in het dorp Vierhuizen Groningen B&B Hoogholtje in Onderdendam, Groningen

B&B's op het Groningse platteland

Hieronder staan een aantal bed and breakfast's op het platteland van Noord Groningen. Deze accommodaties zijn landelijk gelegen dus niet binnen een plaats. Het Hoogholtje bevindt zich aan de rand van een dorpje, aan de andere kant van het water. Hemeltje Lief bij Caro ligt op de rand van een dorpje en Landgoed Wilgenheerd en de Lentemaheerd bevinden zich net buiten een dorp. Bent u op zoek naar een andere type accommodatie? Kijk hier als u zoek bent naar hotels of vakantiehuizen en appartementen.


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
HotelKaart met b&b'sIn het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart

B&B's in een dorp met treinstation

In het geval u aangewezen bent op het openbaar vervoer dan is het verblijven in een plaats waar u frequent gebruik kunt maken van de trein wel handig. Daarom hier het overzicht met b&b's in dorpen met een treinstation.


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


B&B's in een dorp zonder treinstation

De volgende accommodaties staan in plaatsen zonder treinstation. De meesten kunnen echter wel met de bus worden bereikt dus reizen per openbaar is vaak wel mogelijk. Het Waddenhoes Gastenverblijven in Pieterburen is overigens niet alleen een b&b maar ook een plek waar je vakantiehuisjes kunt boeken (en fietsen kunt huren). De Sarrieshut is een appartement voor 2 personen maar op basis van b&b.


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel

B&B's in Groningen, Appingedam of Delfzijl

De eerste b&b staat in de stad Groningen. De tweede en de derde bevinden zich op een landelijke plek maar wel net buiten de stad. De Vijgenhof bevindt is gesitueerd in het schilderachtige stadje Appingedam en B&B Rita in het havenstadje Delfzijl.


Hotel
foto


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel
Terug naar:

→ Overnachten in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen