Sfeervolle huisjes en appartementen in Noord Groningen

Vakantiehuis het Waddenhuisje in Den Andel, Groningen Lutje Hoeske in Tinallinge, Groningen Appartement In den Lagelanden bij het Eemskanaal in de provincie Groningen Het dorpje Tinalling op het Hogeland van Groningen Het Boterdiep in Kantens, Groningen Mooi appartement in de Folkingestraat, stad Groningen Mooi appartement bij het Noorderplantsoen in de stad Groningen Hotel en kroegen aan de Grote Markt in Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen De Oude Boteringestraat in de stad Groningen

10 vakantiehuizen en appartementen in stad en platteland

Hieronder ziet u tien mooie self catering accommodaties in Noord Groningen. De eerste zes bevinden zich op het Groninger platteland en de laatste vier in de stad Groningen. Lutje Hoeske bevindt zich in het heel kleine en pittoreske dorpje Tinallinge op het Groninger Hogeland. Daar verblijft u in een voormalig armenhuisje. Op een steenworp afstand treft u de dorpswierde met daarop de fraaie van oorsprong middeleeuwse kerk. Het huisje is geschikt voor 2, maximaal 3 personen. De tweede accommodatie is een groot vakantiehuis vlakbij het water in het dorpje Kantens. Die mooie boerderij is geschikt voor maximaal 10 personen dus als u met een grote groep bent zou dit een goede keus kunnen zijn. U zit hier vlakbij mooie dorpen als Middelstum, Usquert en fraaie locaties als Landgoed Ewsum en Openluchtmuseum het Hoogeland.

Hotel
HotelLogement de Bedstee is een vakantiehuis voor drie personen en is gesitueerd in het beschermde dorpshart van Eenrum. Het pand is zelf één van de rijksmonumenten hier in het centrum van het mooie dorpje. U zit hier vlakbij alle interessante locaties in Eenrum zoals de oude kerk, de korenmolen, de mosterdmakerij en de twee tuinen die deze plaats op het Groninger Hogeland rijk is. Het Waddenhuisje is een fraai vakantiehuisje voor maximaal vier personen en is gesitueerd in het dorpje Den Andel, bij de pittoreske oude kerk. U zit hier op het Groninger Hogeland vlakbij het gezellige Pieterburen met haar zeehondencentrum en bijzondere middeleeuwse kerk en het eveneens mooie Warffum met haar openluchtmuseum.

Hotel
HotelHet Vakantiekerkje staat in het kleine dorpje Zijldijk in het noordoosten van Groningen. Zoals de naam al aangeeft overnacht u in de voormalige 19e eeuwse kerk van het plaatsje. Deze bijzondere historische accommodatie is zeer ruim en er kunnen maximaal twee personen overnachten. U zit er op het fraaie en weidse Groninger land van cultuurlandschap Fivelingo. Appartement Noorderloft bevindt zich in het noordwesten van de provincie en is gesitueerd aan de rand van het dorpje Hornhuizen in cultuurlandschap de Marne. U verblijft er in een ruim appartement boven de paardenstal van de gerestaureerde 19e eeuwse woonboerderij. Het telt twee slaapkamers waar max 4 personen kunnen slapen. Het is dus geen vakantiehuis maar u heeft wel de beschikking over een zonnig en privé gelegen gastenterras met tuinset en loungestoelen.

Hotel
HotelDe volgende vier self catering accommodaties bevinden zich in de stad Groningen, by far de grootste plaats in de provincie en plek waar een hoop gezelligheid en tal van mooie straatjes te zien zijn. De zeer fraaie appartementen Olifant en Puur Geluk staan pal naast elkaar en dat is aan de rand van het Noorderplantsoen, het landschapspark Engelse stijl. Dit is tevens op loopafstand van het centrum en de pittoreske straatjes rond de Noorderhaven en het kanaal de A. Beide appartementen bieden twee slaapkamers waar maximaal 4 mensen kunnen slapen. Vanzelfsprekend rijden er ook bussen rond in dit deel van de stad. Het dichtstbijzijnde treinstation is overigens Groningen Noord. Groningen Centraal is wat verder lopen.

Hotel
HotelHotspot Centrum Apartment bevindt zich zoals de naam al aangeeft in het centrum van de stad Groningen. U overnacht in de Folkingestraat, ooit eens verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland. Het is een wat smaller straatje met eigenzinnige winkeltjes, voedselzaken, antiquairs en kunstgalerien. Het ruime appartement is geschikt voor maximaal 4 personen maar er is maar één slaapkamer met bed. De andere slaapmogelijkheid wordt geboden door een slaapbank. Daarnaast is er ook een dakterras. U zou ook één van de Best Western Apartments kunnen boeken. U vindt hier een hotel maar er is ook een gebouw met self catering accommodaties waar per appartement maximaal 4 mensen kunnen overnachten. Afhankelijk waar u verblijft heeft u tevens de beschikking over een patio of een balkon. Ontbijt is optioneel. U zit hier pal aan de rand van het centrum, bij de Oosterhaven en ook vlakbij de Oosterpoort.

Hotel
Hotel

Vakantieplanning

Als u moeite heeft om een keuze te maken dan kunt u ook een vakantieplan op maat aanvragen. Dat kan zijn voor een citytrip naar de stad Groningen, een rondreis over het Groninger platteland, een wandelvakantie, een fietsvakantie of een mix van al deze typen vakanties. U krijgt een online plan met per bestemming informatie, tips en uiteraard een te boeken vakantiehuis (of andere accommodatie) naar uw wens en in uw prijsklasse.


Dorp in Noord Groningen
foto
Terug naar:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord GroningenAndere typen accommodaties:

→ Monumentale hotels (Stad en Ommeland)

→ Fraaie b&b's op het Groninger platteland

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen