Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

Vakantiehuis het Waddenhuisje in Den Andel, Groningen Vakantiehuis het Vakantiekerkje in Zijldijk in Groningen Vakantiehuisjes in Oostmahorn bij het Lauwersmeer, Friesland Hotspot Centrum Apartment in de stad Groningen Huisjes en tenten Aan het Diepje bij Enumatil en Lettelbert in Groningen

Monumentale of rustieke accommodaties

Op dit eerste tabblad vindt u de wat meer historische of rustiek aandoende vakantiehuizen. Denk aan leuke oude cottages of een self catering accommodatie die gehuisvest is binnen een monumentale boerderij. Accommodaties met het nodige karakter zullen we maar zeggen. Bekijk de volgende tabbladen voor andere type huisjes en onderaan dit tabblad de interactieve kaart waar alle vakantiehuizen en appartementen op te zien zijn. 't Pakhus staat overigens net over de grens in Friesland (nabij NP Lauwersmeer). Bent u op zoek naar een andere type accommodatie? Kijk hier als u zoek bent naar hotels of bed and breakfast's.


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
foto


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Kaart met huisjes en appartementenIn het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart

Vakantieparken in Noord Groningen en Friesland

Hieronder staan drie vakantieparken, allen gesitueerd rondom het National Park Lauwersmeer dat deels in het noordwesten van Groningen is gesitueerd en deels in het noordoosten van Friesland. Het eerste park bevindt zich aan de Groningse kant en de andere twee aan de Friese zijde van het het natuurgebied.


Hotel
Hotel


Hotel
foto

Campings met huisjes of tenten

Hieronder ziet u campings of campingachtige settings waar u een huisje, hut, chalet of tent kunt boeken.


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel

Nog meer vakantiehuizen en appartementen

Hieronder volgen allerlei self catering accommodaties die niet of niet helemaal in de andere categoriën passen. De eerste twee leiden u naar een pagina waar u kunt zoeken naar meerdere huisjes in Lauwersoog en het Friese Oostmahorn, twee bekende vakantiebestemmingen bij het Lauwersmeer. Hotel Waddengenot in Pieterburen en Hotel Spoorzicht in Loppersum zijn beiden hotels waar je tevens huisjes, respectievelijk appartementen kunt boeken. Dat zelfde geldt ook voor het Waddenhoes Gastenverblijven (in Pieterburen) waar je niet alleen kamers kunt boeken op basis van b&b maar ook kunt kiezen voor één van de huisjes. In Beleef het Noorden (St Annen) kun je opteren voor één van de kamers of voor het vakantiehuis (max 5 personen). De Sarrieshut is een appartement voor 2 personen maar op basis van b&b (dus inclusief ontbijt). Landgoed Schoolland heeft luxeuze appartementen om te boeken: één voor 2 personen en één voor 4 personen.
Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
foto


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel

Self Catering in de stad Groningen

Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel
Terug naar:

→ Overnachten in Noord Groningen

© 2020-2023 — Ontdek Noord Groningen