Wilt u een vakantieplan op maat?

Vakantieplan Groningen 1 Vakantieplan Groningen 1 Vakantieplan Groningen 3 Kaart van Groningen Vakantieplan Groningen 6 Vakantieplan Groningen 9 Wandelen in de winter in Noord Groningen Vakantieplan Groningen 8 Vakantieplan Groningen 7 Vakantieplan Groningen 4 Vakantieplan Groningen 5 Vakantieplan Groningen 11

Wie ben ik en wat kan ik voor u doen?

Persoonlijke hulp Ontdek Noord Groningen
Ontdek Noord Groningen is geen reisorganisatie dus u boekt nooit direct bij mij. Ik ben Michel Spreeuwers en mijn website biedt u informatie en inspiratie en verwijst u altijd door als u een boeking wilt maken. Ik heb al jaren ervaring met het aanbieden van deze service voor de website Groot-Brittannië Liefhebbers maar nu sinds kort dus ook voor Noord Groningen (inclusief de stad), het gebied waar ik zelf woon en waar ik vele voetstappen heb liggen en fietskilometers heb afgelegd. Door het vele verkennen en ook door het maken en voortdurend uitbouwen van deze website heb ik inmiddels een uitgebreide kennis over wat waar te zien is in dit vaak (onterecht) over het hoofd geziene deel van Nederland. Weet u bijvoorbeeld dat er nergens in Europa zoveel middeleeuwse kerken zijn opeengepakt als in dit gebied? Kom het zelf zien zou ik zeggen.

Ik maak een plan op maat op basis van uw wensen. Het maakt niet uit of u alleen, met twee personen of bijvoorbeeld met het gezin op reis wilt. Of u nu een korte vakantie wilt doorbrengen of langer, in de stad of op het platteland, eventueel nog met een uitstapje of verblijf naar Waddeneiland Schiermonnikoog waar u vanuit een Groningse haven met de boot heen kunt. Op deze website heeft u misschien al de voorbeeldreizen gezien die een goed idee geven wat zoals de mogelijkheden zijn. U kunt met de auto deze kant opkomen maar als u niet de beschikking heeft over een wagen dan kunt u ook per openbaar vervoer tal van interessante plekken bezoeken. Noord Groningen telt namelijk ook twee spoorlijnen en meerdere buslijnen waar u zeer frequent gebruik van kunt maken. Ik kan ook rekening houden met wandel -en fietsmogelijkheden, én ook met fietsverhuur.


Wanneer kunt u het plan verwachten?

Ik ga altijd snel aan de slag dus als u zou willen dan kan ik het plan al binnen 24 uur gereed hebben. Wanneer u het wil ontvangen is uiteraard geheel aan u. Zorg er in ieder geval voor dat uw vakantiedata al vast staan en dat u snel kunt gaan boeken als het naar wens is. Ik kan accommodaties namelijk niet vasthouden dus is het wel zo praktisch de tijd tussen het maken en het bekijken (+ boeken) van het plan zo kort mogelijk te houden.


Over hotels, b&b's en vakantiehuizen/appartementen

Ik werk samen met booking.com en dat is ook waar ik de hotels, b&b's, herbergen en vakantiehuizen voor u uitzoek. Dat is de aanbieder met het grootste aanbod aan acccomodaties ter wereld en dat geeft mij alle gelegenheid om de perfecte locatie(s) voor u uit te zoeken. Ik streef er naar om accommodaties uit te zoeken die gratis kunnen worden geannuleerd tot een aantal dagen vóór verblijf. Dat lukt bijna altijd, bij het boeken van vakantiehuizen is dat echter niet altijd mogelijk. Doordat u boekt via de links op de pagina/website ontvang ik commissie en dat is de reden waarom ik deze service gratis kan aanbieden. Wanneer u via Ontdek Noord Groningen op de website van booking.com komt dan zult u trouwens een logo van mijn website bovenaan de pagina zien. Dan weet u dat u via mij boekt. Dat ziet er zo uit:Houdt u er wel rekening mee dat u bij het online boeken van een hotel in de meeste gevallen wel een creditcard nodig heeft. Echter: er zijn steeds meer accommodaties waarbij dat niet meer nodig is waardoor u bij booking.com ook met uw bankrekening (IDEAL) kunt betalen. Als u alleen via IDEAL wilt betalen, laat dat aub van te voren weten. Dan betaalt u echter wel tijdens het boeken. Als u boekt met creditcard (of debitcard) kunt u het hele (of in ieder geval een groot deel van het) bedrag tijdens het verblijf voldoen. Vakantiehuizen moeten in een aantal gevallen wel van te voren worden betaald.


Lees deze pagina goed door. 1. Staan uw vakantiedata al vast? 2. Kunt en wilt u al snel boeken?

In dat geval zal ik graag een mooi plan opstellen. Ik hoor graag van u,


Michel | Ontdek Noord Groningen

info@ontdeknoordgroningen.nl of contact via facebook

Dient u te betalen voor het plan?

Nee, u hoeft niet te betalen voor het vakantieplan dat ik u voorschotel. Ik verdien mijn inkomen op basis van commissie. Dat betekent dat ik verdien op boekingen van hotelovernachtingen, vakantiehuizen, etc. U betaalt dus niets voor mijn inzet en ook wordt de prijs er niet hoger van. Pas wanneer u overgaat tot het boeken via de links op mijn website beloont u mij automatisch. Dat is namelijk het hele idee waarop deze service gebaseerd is.


Wat zijn de kosten voor de accommodaties?

Dat is uiteraard afhankelijk van uw wensen qua comfort en luxe. De provincie en ook de stad Groningen is niet duur qua hotels en b&b's dus u kunt voor 110 a 120 euro per nacht (per tweepersoonskamer) al in een prima hotel of fraaie b&b verblijven. Een wat luxer en/of historisch hotel in de Groningse binnenstad gaat meer richting 150 of zelfs daarboven. Maar ook in de stad kunt u dus voor een euro a 110 overnachten. Als u juist goedkoper wilt (onder de 100) dan kan dat ook. Dan moet u denken aan kleinschalige b&b's op het Groninger platteland. De prijs voor vakantiehuizen en appartementen hangen af van de grootte van het pand. Er zijn bijvoorbeeld huisjes op vakantieparken maar ook 'gewone' huizen of appartementen die verhuurd worden.

Wat zou ik van u willen weten?

-Het aantal nachten en de precieze data / periode
-De maximale prijs per nacht (per kamer), als u een idee heeft
-In wat voor soort accommodatie u wilt overnachten (hotel, b&b, vakantiehuis of appartement)
-Op één plek overnachten of op meerdere gedurende een langere periode

Wat krijgt u van mij?

-Een vakantieplan dat online in te zien is, ook tijdens de vakantie in het geval u geboekt heeft volgens plan
-Per bestemming een geschikte accommodatie in uw prijsklasse - beschikbaar en dus direct te boeken
-Per bestemming meer informatie en tips over uitstapjes
-In het geval u met het openbaar vervoer reist: uitgebreide reisinformatie
-Een snelle reactie - en allemaal dus zonder extra kosten


Staan uw vakantiedata al vast en bent u van plan om zeer binnenkort te boeken?

In dat geval zal ik graag een mooi plan opstellen. Ik hoor graag van u,


Michel | Ontdek Noord Groningen

info@ontdeknoordgroningen.nl of contact via facebook
Terug naar:

→ Over Ontdek Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen