Wie of wat is Ontdek Noord Groningen?

Historische borg met gracht en tuinen in Groningen

Over deze website

Wandelaar in Groningen

Gegevens

Handelsnaam: Ontdek Noord Groningen
Kamer van Koophandel: Groningen
KvK nummer: 59784105


-----------------------------------------------


Welkom op Ontdek Noord Groningen. Mijn naam is Michel Spreeuwers en ben de maker van deze website. Mijn werkzaamheden bestaan normaal gesproken uit het bestieren van Groot-Brittannië Liefhebbers, een website over Groot-Brittannië en het verlenen van een vakantieplan op maat service voor mensen die op vakantie willen naar Engeland, Wales en Schotland. Tijdens de coronacrisis werd er echter niet of nauwelijks meer gereisd naar het buitenland en had ik opeens zeeën van tijd over. Aangezien ik zelf vanuit mijn woonplaats op het platteland van Noord Groningen dit deel van de provincie al jaren per racefiets en ook wandelend verken, leek me dit hét moment om mijn kunde en liefde voor het platteland van Groningen in een website te gieten.

Ik ben vanaf het late voorjaar van 2020 op pad om een flink aantal wandelroutes en fietsroutes uit te stippelen, vast te leggen en op de website te plaatsen. De vele verkenningen gebruik ik ook om foto's te maken voor alle bestemmingspagina's. Zo kunt u op de website terecht voor informatie over tal van plaatsen in Noord Groningen en ook waar u zou kunnen overnachten. Denk aan bekende locaties als de stad Groningen en het Nationaal Park Lauwersmeer maar ook tal van dorpen en streken waar u als niet-Groninger misschien nog nooit van gehoord hebt. Er zijn allerlei plaatsen die als mooie uitvalsbasis kunnen dienen om de historische trekpleisters in de regio te bezoeken of om te fietsen op het Groninger platteland. Het wegennet is enorm uitgebreid dus er zijn tal van opties wat dat betreft. Het openbaar vervoer is prima geregeld dus mocht u met de trein naar Noord Groningen komen, dan kunt u per trein of bus plaatsen bezoeken en ook mooie wandelroutes volgen vanuit treinstations of bushaltes. Ook daar heb ik zeer gedetailleerd aandacht aan besteed. Bekijk ook zeker de uitgebreide interactieve kaart van Noord Groningen die u telkens kunt raadplegen, er is genoeg te zien in dit deel van Nederland.

Mocht u ergens vragen over hebben of wilt u om een andere reden contact opnemen, stuurt u dan een bericht naar onderstaand e-mailadres.

info@ontdeknoordgroningen.nl


Met vriendelijke groet,

Michel

Ontdek Noord Groningen


© 2020-2023 — Ontdek Noord Groningen