Wie of wat is Ontdek Noord Groningen?

Historische borg met gracht en tuinen in Groningen

Over deze website

Wandelaar in Groningen

Gegevens

Handelsnaam: Ontdek Noord Groningen
Adres: 't Oldehof 19 | 9951 JW Winsum
Kamer van Koophandel: Groningen
KvK nummer: 59784105
BTW-id nummer: NL001449006B87
IBAN: NL81ABNA0881450324
E-mail: info@ontdeknoordgroningen.nl

-----------------------------------------------


Welkom op Ontdek Noord Groningen. Mijn naam is Michel Spreeuwers en ben de maker van deze website. Mijn werkzaamheden bestaan normaal gesproken uit het bestieren van Groot-Brittannië Liefhebbers, een website over Groot-Brittannië en het verlenen van een vakantieplan op maat service voor mensen die op vakantie willen naar Engeland, Wales en Schotland. Tijdens de coronacrisis werd er echter niet of nauwelijks meer gereisd naar het buitenland en had ik opeens zeeën van tijd over. Aangezien ik zelf vanuit mijn woonplaats op het platteland van Noord Groningen dit deel van de provincie al jaren per racefiets en ook wandelend verken, leek me dit hét moment om mijn kunde en liefde voor het platteland van Groningen in een website te gieten.

Ik heb het late voorjaar en de zomer gebruikt om een flink aantal wandelroutes en fietsroutes uit te stippelen, vast te leggen en op de website te plaatsen. De vele verkenningen heb ik ook gebruikt om foto's te maken voor alle bestemmingspagina's. Zo kunt u op de website terecht voor informatie over tal van plaatsen in Noord Groningen. Denk aan bekende locaties als de stad Groningen en het Nationaal Park Lauwersmeer maar ook tal van dorpen en streken waar u als niet-Groninger misschien nog nooit van gehoord hebt. Er zijn allerlei plaatsen die als mooie uitvalsbasis kunnen dienen om de historische trekpleisters in de regio te bezoeken of om te fietsen op het Groninger platteland. Het wegennet is enorm uitgebreid dus er zijn tal van opties wat dat betreft. Het openbaar vervoer is prima geregeld dus mocht u met de trein naar Noord Groningen komen, dan kunt u per trein of bus plaatsen bezoeken en ook mooie wandelroutes volgen vanuit treinstations of bushaltes. Ook daar heb ik zeer gedetailleerd aandacht aan besteed. Bekijk ook zeker de uitgebreide interactieve kaart van Noord Groningen die u telkens kunt raadplegen, er is genoeg te zien in dit deel van Nederland.

Mocht u ergens vragen over hebben of wilt u om een andere reden contact opnemen, stuurt u dan een bericht naar onderstaand e-mailadres. Bent u eigenaar van een hotel, b&b, vakantiehuis, appartement, vakantiepark of camping en wilt u graag op de website vermeldt worden (inclusief uw locatie op de interactieve kaarten)? Stuur dan ook gerust een e-mail. Ik zal u een pagina toesturen waarop precies wordt uitgelegd hoe een vermelding eruit ziet, wat het kost en wat ik van u nodig heb. Ik ben alleen per e-mail bereikbaar maar reageer altijd snel:

info@ontdeknoordgroningen.nl


Met vriendelijke groet,

Michel

Ontdek Noord Groningen


Benieuwd naar mijn andere website?


Landschap in Groot-Brittannië
vlak
© 2020 — Ontdek Noord Groningen