Overnachten in Noord Groningen

Overnachten in de provincie Groningen B&B in de provincie Groningen Landschap het Hogeland van Groningen Landschap de Marne in Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Het Centrale Woldgebied in Groningen

Hotels, b&b's, vakantiehuizen en appartementen

Welkom op Ontdek Noord Groningen. Via deze pagina vindt u flink wat accommodaties in dit stukje Noord Nederland. Zoek naar hotels, b&b's en self catering accommodaties in de vorm van vakantiehuizen en appartementen, zowel op het platteland, in de dorpen als in de stad Groningen. U kunt ook via de verschillende bestemmingspagina's op de website zoeken naar een hotel, b&b of vakantiehuis: in en rond de vele dorpen of in de grote stad.


✔ Boek hier uw overnachtingen

Wilt u trouwens overnachten in de prachtige b&b op de eerste foto bovenaan de pagina? Klik dan op de afbeelding. Die staat net buiten Winsum, enkele jaren geleden nog uitgeroepen tot mooiste dorp van Nederland. Tip: als u deze pagina bekijkt op een computer, houd dan ook de interactieve kaart hieronder in het oog om te zien waar uw overnachingslocatie zo ongeveer gesitueerd is tov bepaalde dorpen en bezienswaardigheden. Al moet gezegd dat de afstanden uiteindelijk maar beperkt zijn dus qua uitvalsbasis om plekken per auto te bezoeken maakt het niet veel uit waar u precies zit. Fietsen kan vrijwel overal heel erg goed in Noord Groningen.

Hotel
Hotel


Interactieve kaart met interessante locatiesBoek overnachtingen via Ontdek Noord Groningen

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Ontdek Noord Groningen commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Groningen

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen