In 't Holt 1654 - Grand Café en Logement

Kamer boeken in Hotel In 't Holt 1654, Grand Café en Logement in Zuidhorn, Groningen Hotel In 't Holt 1654, Grand Café en Logement in Zuidhorn, Groningen Mooi gebouw aan de Gast in Zuidhorn, Groningen Straat en molen Fortuna in Noordhorn, Groningen Kerk en boerderij in dorpje Den Horn, Groningen Bootje en huis aan het Hoendiep in Enumatil, Groningen Straat met oude huizen in Aduard, Groningen Middag-Humsterland in de provincie Groningen Kerkje Harkema bij Den Ham in Groningen De skyline van Niehove in Middag-Humsterland, Groningen Wierde en kerk van Ezinge in Middag-Humsterland, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Zuidhorn


Hotel In 't Holt 1654 is gesitueerd in het centrum van het dorp Zuidhorn dat een leuk dorpshart heeft met verschillende horecagelegenheden, een brede lommerrijke laan met monumentale gebouwen en een middeleeuwse kerk. U zit hier aan de rand van het Middag-Humsterland, het oudste cultuurlandschap van Europa waar u fraaie wierdedorpjes met oude kerken kunt bekijken zoals in Niehove, Ezinge en Garnwerd. Ook zit u hier vlakbij Aduard waar u het Kloostermuseum kunt bezoeken waar tegenover het laatste overblijfsel van de vroeger beroemde abdijkerk te zien is. Zuidhorn ligt overigens zelf in het cultuurlandschap het Westerkwartier maar dat gebied wordt hier op de website over Noord Groningen verder niet behandeld. U kunt daar oa. Landgoed Nienoord (Leek) bezoeken, een historische attractie maar tevens een familiepark geschikt voor kinderen. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken en dat kan ook snel en frequent per trein.

Eten en drinken: u kunt uiteraard gaan eten bij het hotel-restaurant maar het dorp heeft meerdere opties. In de omgeving kunt u ook denken aan Steakhouse André Dokter in Briltil, Herberg onder de Linden in Aduard (michelinster - daar zult u wel ver van te voren voor moeten reserveren) het wegrestaurant in Aduard en tal van restaurants in de stad Groningen.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Zuidhorn in Groningen Vakantiebestemming Aduard in Groningen Vakantiebestemming stad GroningenFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Zuidhorn ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Middag-Humsterland en het Westerkwartier groen vlak

Filmpje

Het filmpje is gemaakt aan de Gast, het beschermde dorpsgezicht van Zuidhorn (half augustus 2021).


groen vlak
Terug naar bestemming:

→ Het dorp Zuidhorn

→ Middag-Humsterland en het ReitdiepgebiedTerug naar accommodaties:

→ Hotels en herbergen in Noord Groningen

→ Monumentale hotels (Stad en Ommeland)

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen