Hotels en herbergen in Noord Groningen

Hotel 't Gemeentehuis in Bedum, Groningen Hotel Landgoed Ekenstein vlakbij Appingedam, Groningen Hotel Marenland in Winsum, Groningen Hotel Prinsenhof bij de Martinitoren in de stad Groningen Het Eemshotel in Delfzijl, Groningen

Hotels op het Groningse platteland

Hieronder staan een aantal hotels op het platteland van Noord Groningen. De meesten zijn gesitueerd in een dorp, sommigen staan op een puur landelijke locatie, namelijk Landgoed Ekenstein en Boerderijk de Diek'n. Hotel Wad Oars ligt overigens niet in de provincie maar in het noordoosten van Friesland: in Anjum vlakbij Nationaal Park Lauwersmeer dat ook deels in Groningen ligt. Bij Hotel Spoorzicht in Loppersum en Hotel Waddengenot Pieterburen kunt u overigens ook self catering accommodaties boeken, respectievelijk appartementen en vakantiehuisjes. De accomodaties die hier op deze pagina voorbij komen staan ook op de interactieve kaart onderaan dit tabblad. Bent u op zoek naar een slaapplek op het eiland Schiermonnikoog waar u vanuit de haven van Lauwersoog kunt komen. Kijk dan hier op deze pagina over:

Schiermonnikoog - informatie en hotelsHotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
HotelKaart met hotelsIn het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart

Hotels in de stad Groningen

De fraaie stad Groningen telt ongeveer tweehonderdduizend inwoners en telt ook behoorlijk wat hotels: veelal driesterren accommodaties maar ook enkele viersterrenhotels.


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel

Hotels in Delfzijl en Appingedam

Delfzijl kan niet ingedeeld worden als dorp of platteland maar ook niet als echte stad omdat het zo groot niet is. Het is een havenstadje aan de Eems en heeft een klein aantal hotels waar u kunt overnachten. De vierde is overigens een pension. De vijfde is een hotel in het nabijgelegen historische stadje Appingedam.


Hotel
Hotel


Hotel
Hotel


hotel in Noord Groningen
foto
Terug naar:

→ Overnachten in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen