Vakanties en reizen in Noord Groningen

Groninger Platteland in Noord Groningen Groninger platteland in de winter De stad Groningen in Groningen Wandelen en fietsen in Groningen Treinrondreis door Noord Groningen 5 Reis langs een Waddeneiland bij Noord Groningen 5

Totale variatie

Hier op deze pagina vindt u verschillende voorbeelden van vakanties en rondreizen. De eerste die hier behandeld wordt is de meest gevarieerde want hier verblijft en verkent u zowel het Noord Groninger platteland, de levendige en historische stad Groningen én het Waddeneiland Schiermonnikoog waar u oa. terecht kunt voor natuur en strand. De wandelaar en fietser kan tijdens deze reis ook zeker zijn of haar hart ophalen. Je zou misschien 9 nachten willen inplannen voor deze rondreis langs 3 bestemmingen maar wat korter of langer kan vanzelfsprekend net zo goed. De juiste combinatie wat betreft de duur van het verblijf per locatie kunt u zelf bepalen. Op de landelijke -en eilandlocatie kunt u overigens fietsen huren.

Waddeneiland voor de kust van Noord Groningen
foto


Actieve vakanties

Reist u met het openbaar vervoer en bent u actief aangelegd? Misschien is één van de vakanties hieronder dan een idee. Op de eerste pagina worden verschillende bestemmingen/accommodaties uitgelicht die goed per openbaar vervoer te bereiken zijn en die als basis zouden kunnen dienen om te wandelen, te fietsen en/of kano te varen. Dat zijn locaties waar u dus ook een fiets (ook electrisch) of kano kunt huren. De tweede pagina laat een wandelvakantie zien waarbij u alle 8 etappes kunt wandelen maar ook gerust een deel kunt uitkiezen want ook die bestemmingen zijn goed per openbaar vervoer bereikbaar. Let op: dat is zonder bagagevervoer en verblijf in hotels.


Actieve vakantie met het openbaar vervoer in Noord Groningen
Wandelvakantie met het openbaar vervoer in Noord Groningen


Rustig(er) tempo: plaatsen bekijken, uitstapjes maken

Bent u niet zo u actief aangelegd en wilt u liever op rustig tempo leuke dorpen, het platteland en/of de stad Groningen bezoeken? Ook dat kan uiteraard. Hieronder vindt u een citytrip mét uitstapjes per trein. Dit is een 6 daagse citytrip als u het hele schema volgt maar dat kan uiteraard verkort worden als u ervoor kiest om alleen uw tijd in de stad te besteden of minder uitstapjes te maken. In de late herfst en vroege winter kunt u genieten van kerstsfeer in de stad, op bepaalde data zelfs een gezellige kerstmarkt bezoeken. Daarnaast staat een autorondreis van een week (kan ook langer of korter zijn) vanuit twee mooie accommodaties/uitvalsbases. Daar staan naast allerlei tips over het bezoeken van leuke plaatsen en bezoekersattracties ook wandelroutes bij in het geval u sightseeën wil combineren met het maken van relatief lange wandeltochten. Kijk en lees toch vooral hier verder:


Stad in Noord Groningen
Weggetje in Noord Groningen
© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen