Vakanties en reizen in Noord Groningen

Groninger Platteland in Noord Groningen Groninger platteland in de winter De stad Groningen in Groningen Fietsen of wandelen in Noord Groningen Treinrondreis door Noord Groningen 5

Op vakantie in Noord Groningen

U kunt bij Ontdek Noord Groningen (gratis) een vakantieplan op maat aanvragen. Er is veel te zien qua mooie landschappen, leuke dorpjes, tal van oude kerken, een historische stad en een kustlijn met dijken. Het is qua omvang niet enorm groot - van Lauwersoog in het westen tot Delfzijl in het oosten is ongeveer 55 kilometer rijden - dus één accommodatie als uitvalsbasis om vakantie te vieren is het meest logisch maar als u er meer wenst dan kan dat uiteraard ook. U kunt met de auto komen maar met het openbaar vervoer hier het gebied verkennen is ook zeker een mogelijkheid. Ik kan u in beide gevallen op basis van beschikbare accommodaties adviseren waar te verblijven op uw vakantiedata en natuurlijk wat te bezoeken en mogelijk waar te wandelen. Een weekendje weg? Ook dan kunt u gerust contact opnemen. Kijk en lees hieronder verder:


Dorp in Noord Groningen
foto


Specifieke wensen?

Als u niet op één plek wilt verblijven maar er liever een rondreis van wilt maken dan kan dat natuurlijk ook. Of wilt u misschien vooral de stad Groningen bezoeken en eventueel uitstapjes maken naar het platteland om daar het één en ander te bekijken en/of te wandelen? Of wilt u de eigen fietsen meenemen en al fietsend het Noord Groninger land verkennen?


Rondreis door Noord Groningen
Citytrip naar de stad GroningenWandelvakantie in Noord Groningen
Fietsvakantie in Noord Groningen

Enkele impressies - landelijk

Enkele impressies - monumentaal

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen