B&B Beleef het Noorden in St Annen

Kamer boeken bij B&B Beleef het Noorden in St Annen, Groningen Vakantiehuis boeken bij B&B Beleef het Noorden in St Annen, Groningen Het Centrale Woldgebied in Groningen Winkels en café's in Bedum, Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Natuur van Kardinge en het Beijmerbos in Groningen Het dorpje Stedum in Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Winkelstraat van het dorp Loppersum in Groningen Kerk in het dorpje Westerwijtwerd, Groningen Theeschenkerij op het Landgoed Ewsum in Middelstum, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten op een kamer of in het vakantiehuis


Beleef het Noorden is een b&b in het heel kleine maar mooie dorpje St Annen. U kunt hier een kamer boeken maar ook een vakantiehuis voor maximaal 5 personen. Het dorpis gesitueerd in het cultuurlandschap genaamd het Centrale Woldgebied met haar weilanden maar de streken Fivelingo en Hogeland liggen ook niet ver van hier, gebieden met veel akkerland. Vroeger stond er nog een molen in St Annen, nu doet de molenromp dienst als dorpshuis. Vlakbij vindt u het grotere dorp Bedum waar tal van faciliteiten zijn in de vorm van horeca en winkels. In de omtrek zijn ook vele middeleeuwse kerken te bezichtigen. Denk aan die in het net genoemde Bedum, Thesinge, Ten Boer, Westerwijtwerd, Stedum en Loppersum. Verder zou u bijvoorbeeld de beschermde dorpsgezichten van Onderdendam, Winsum en Middelstum kunnen gaan bekijken, Museum Helmantel in Westeremden kunnen bezichtigen en uiteraard de stad Groningen kunnen bezoeken.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Bedum in Groningen Vakantiebestemming Onderdendam in Groningen Vakantiebestemming Loppersum in GroningenFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. St Annen ligt vlakbij één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Centrale Woldgebied groen vlak

Filmpje

Het filmpje is half juni 2021 gemaakt bij de Meuln, het mooie dorpshuis van St Annen. Het bestaat uit de romp van de molen met daarbij een moderne uitbouw en een fraai terras met uitzicht.


groen vlak
Terug naar:

→ Het Centrale Woldgebied

→ B&B's in Noord Groningen

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen