Appartement de Sokkeraai

Boek het Appartement de Sokkeraai in het dorpje Molenrij, Groningen Mooie huizen in het dorpje Molenrij, Groningen Restaurant in het dorp Kloosterburen, Groningen Kanaal en fietspad in landschap de Marne in Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Historisch huis en b&b in Pieterburen, Groningen Het dorpje Hornhuizen in de Marne, Groningen De natuur van het Nationaal Park Lauwersmeer in Friesland Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Molenrij


De Sokkeraai is een appartement met ook een sauna en hottub in het zeer kleine maar mooie dorpje Molenrij dat tegen het grotere Kloosterburen aan ligt. Schuin tegenover het huis zit een restaurant. U zit hier in het cultuurlandschap de Marne. In het nabijgelegen Kloosterburen vindt u twee kerken met achter de katholieke kerk de openbaar toegankelijke Kloostertuin. In de regio zijn de nodige middeleeuwse kerken om te bezichtigen, onder andere in Hornhuizen, Leens, Ulrum en Pieterburen. Bezoekersattracties van formaat zijn er ook. Denk aan Landgoed Verhildersum in Leens en Zeehondencentrum Pieterburen. Ook het Nationaal Park Lauwersmeer en de stad Groningen kunt u uiteraard bezoeken.

Eten, drinken en boodschappen: U kunt uit eten gaan hier in Molenrij. Dat kan hier pal tegenover bij herberg-restaurant Molenrij. In de omgeving kunt u ook eten in Kloosterburen, Lauwersoog en Leens. In de haven van Lauwersoog zijn meerdere opties. In Leens kunt terecht bij de ambachtelijke cafetaria en restaurant vanLeenen en overdag ook in Restaurant Ons Schathoes op Landgoed Verhildersum. Boodschappen doen in de supermarkt kan in Leens waar twee supermarkten te vinden zijn. In dat dorp is ook een warme bakker gevestigd.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Kloosterburen in Groningen Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Pieterburen in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Molenrij ligt vlakbij één van die routes.

groen vlak Wandelen in Kloosterburen groen vlakFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Molenrij ligt aan één van die routes (de eerste hieronder) maar de tweede ligt ook vlakbij want die komt door het aangrenzende Kloosterburen. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Pieterburen groen vlak Fietsen in Ulrum

Filmpje

Het filmpje is gemaakt bij het haventje van Molenrij (eind juli 2021).


groen vlak
Terug naar:

→ Kloosterburen en Molenrij

→ De Marne

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen