B&B Het Ellerhoes

B&B het Ellerhoes in Ellerhuizen vlakbij Bedum, Groningen Het Centrale Woldgebied in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Winkels en café's in Bedum, Groningen Kerk van Noordwolde in Groningen Het dorp Zuidwolde in Groningen Het kerkje van Westerdijkshorn in het Centrale Woldgebied van Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Schoolgebouw van Groot Wetsinge in Groningen Museum Helmantel in Fivelingo, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het buurtschap Ellerhuizen

Het Ellerhoesis een b&b in het buurtschap Ellerhuizen, vlakbij Bedum, één van de grotere dorpen in de regio. De bed and breakfast is landelijk gesitueerd in een fraaie boerderij. Het nabij gelegen Bedum heeft een gezellig compact centrum en één van de oudere middeleeuwse kerken in de regio. Deze streek heet het Centrale Woldgebied maar de cultuurlandschappen Fivelingo en het Reitdiepgebied liggen ook vlakbij. In de omgeving zijn ook de nodige trekpleisters. Denk aan de tientallen middeleeuwse kerken in de provincie maar ook aan historische attracties als de Menkemaborg in Uithuizen, Museum Helmantel en het beschermde dorpsgezicht van Winsum, een plaats die recent nog is gekozen als mooiste dorp van het land. De stad Groningen kunt u uiteraard ook bezoeken want dat ligt relatief vlakbij.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Bedum in Groningen Vakantiebestemming Onderdendam in Groningen Vakantiebestemming stad GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Ellerhuizen ligt op een kilometer of 5 van één van die routes, een mooie rondwandeling door het Centrale Woldgebied. Zo wandelt u door het grotere Bedum en het pittoreske Westerdijkshorn.

groen vlak Wandelen in Westerdijkshorn groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Ellerhuizen ligt op drie kilometer van één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Centrale Woldgebied groen vlak
Terug naar bestemming:

→ Centrale WoldgebiedTerug naar accommodaties:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Fraaie b&b's op het Groninger platteland

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen