Appartement Oude Dijk 60

Appartement Oude Dijk 60 in Den Andel, Groningen Het dorpje Den Andel in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Het dorpje Westernieland in Groningen Historisch huis en b&b in Pieterburen, Groningen Zeehondencentrum Pieterburen in Groningen Het dorpje Saaxumhuizen in Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen Kerk van Baflo op het Hogeland van Groningen Noordpolderzijl aan de kust van Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Den Andel

Oude Dijk 60 is een appartement in het dorp Den Andel waar een fraaie middeleeuwse kerk en ook een 19e eeuwse stellingmolen staat. U zit hier in het cultuurlandschap het Hogeland en vlakbij enkele fraaie dorpen als Pieterburen met haar zeehondencentrum en Domies Toen, Eenrum met de Notoarestoen (arboretum) en Abraham's Mostermakerij en Winsum, recent nog verkozen tot mooiste dorp van Nederland. In de omtrek zijn ook tal van oude kerken te zien. Behalve in Den Andel zelf bijvoorbeeld ook in Eenrum, Pieterburen, Westernieland, Baflo en Warffum. In Warffum kunt u tevens Openluchtmuseum het Hoogeland bezichtigen en wat bijvoorbeeld wat verder weg de statige Menkemaborg in Uithuizen. Een dagje de stad Groningen bezoeken kan uiteraard ook. De afstanden naar de trekpleisters in Noord Groningen zijn altijd relatief beperkt of zelfs kort.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Pieterburen in Groningen Vakantiebestemming Warffum in Groningen Vakantiebestemming Eenrum in GroningenWandelroute (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Den Andel ligt aan één van die routes. Die gaat van a naar b, namelijk van Warffum naar Baflo via Den Andel, Saaxumhuizen en Eenrum. In dat geval loopt u eerst het deel van de route naar Baflo, neemt daar de trein naar Warffum en wandelt dan het traject terug naar het appartement.

groen vlak Wandelen in Saaxumhuizen groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorpje Den Andel ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen op het Hogeland groen vlak
→ Terug naar het Hogeland

→ Terug naar Overnachten in Groningen

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen