B&B de Theaterherberg

Kamer boeken bij b&b De Theaterherberg in Warfhuizen, Groningen De Theaterherberg in Warfhuizen, Groningen Brug van Warfhuizen in de Marne, Groningen Akkers en een kerk in het landschap de Marne in Groningen Wehe-den Hoorn op het platteland van Groningen Hunsingokanaal bij Leenstertillen in Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Molen en kanaal van Mensingeweer, Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Warfhuizen


De Theaterherberg is een woonboerderij en b&b middenin het mooie kleine dorpje Warfhuizen. U verblijft in bed and breakfast van acteur (tv en theater) Ton van der Velden die hier in het pand ook zo'n eigen huistheater heeft. Zijn literaire solovoorstellingen worden overigens alleen gespeeld bij speciale arrangementen. Warfhuizen is gesitueerd op het platteland van het Noord Groningse cultuurlandschap genaamd de Marne. In de regio zijn ook tal van oude kerken te zien, zoals bijvoorbeeld hier in Warfhuizen dat zelfs een bedevaartsoord is maar ook in nabijgelegen plaatsen als Mensingeweer, Wehe-den Hoorn, Eenrum en Leens. Daarnaast zijn er ook bekende trekpleisters in de directe omgeving. Denk aan oa. aan Landgoed Verhildersum in Leens en het beschermde dorpsgezicht van Winsum dat recent door de ANWB nog gekozen is tot mooiste dorp van Nederland. Een dagje de stad Groningen bezoeken kan uiteraard ook en dat kan eventueel per bus.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Leens in Groningen Vakantiebestemming Eenrum in Groningen Vakantiebestemming Winsum in GroningenWandelroutes

Op de website staan ook een aantal wandelroutes. Het dorp Warfhuizen ligt aan één van die routes, een mooie lange route door de Marne en een stukje Hogeland.

groen vlak Wandelen in Mensingeweer groen vlak


Fietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Warfhuizen ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in Pieterburen groen vlak
Terug naar:

→ De Marne

→ B&B's in Noord Groningen

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen