Vakantiehuis Lutje Hoeske

Lutje Hoeske in Tinallinge, Groningen Het dorpje Tinallinge op het Hogeland van Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Kerk van Baflo op het Hogeland van Groningen Het dorpje Den Andel in Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Zeehondencentrum Pieterburen in Groningen Het dorpje Saaxumhuizen in Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Brug, molen en restaurant van Onderdendam in Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het kleine dorpje Tinallinge

Lutje Hoeske is een pittoresk vakantiehuisje op het Groninger Hogeland. Het is gesitueerd in het kleine dorpje Tinallinge waar ook een middeleeuwse kerk staat. Op slechts 1,5 kilometer vindt u in het grotere Baflo enkele horecagelegenheden, een supermarkt en een treinstation. In deze streek zijn oa. vele middeleeuwse kerken te zien, zoals bijvoorbeeld hier in Tinallinge, Baflo, Warffum, Den Andel, Westernieland, Eenrum en Winsum. Daarnaast zijn er ook bekende trekpleisters in de directe omgeving. Denk aan oa. Zeehondencentrum Pieterburen, Openluchtmuseum het Hoogeland in Warffum, de Menkemaborg in Uithuizen en het beschermde dorpsgezicht van Winsum dat recent door de ANWB nog gekozen is tot mooiste dorp van Nederland. Een dagje de stad Groningen bezoeken kan uiteraard ook en dat kan zelfs per trein want het nabijgelegen Baflo heeft een treinstation vanwaar u direct naar de stad kunt reizen. U kunt ook de andere kant op: in de Eemshaven vertrekt namelijk aansluitend de veerboot naar het eiland Borkum.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie

Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Winsum in Groningen Vakantiebestemming Warffum in Groningen Vakantiebestemming Eenrum in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Tinallinge bevindt zich aan één van die routes, de eerste hieronder. Volg dat traject naar Winsum, neem daar de trein terug (5 minuten) naar Baflo en loop de laatste 1,5 kilometer terug naar Tinallinge. Ook de andere twee routes gaan van treinstation naar treinstation. De eerste route gaat via Mensingeweer (en mogelijk Eenrum) naar Winsum en de tweede van Warffum via Den Andel, Saaxumhuizen en Eenrum naar Baflo. Het treinritje duurt telkens maar 5 minuten.

Wandelen in Tinallinge Wandelen in Mensingeweer Wandelen in SaaxumhuizenFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Tinallinge ligt op enkele kilometers van één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen op het Hogeland groen vlak
Terug naar bestemming:

→ Terug naar het HogelandTerug naar accommodaties:

→ Overnachten in Noord Groningen

→ Sfeervolle vakantiehuizen en appartementen (Stad en Ommeland)

© 2020-2021 — Ontdek Noord Groningen